Skilles etter ti år

Stein Erik Hagen og Mille-Marie Treschow informerer om samlivsbruddet i brev til familie og venner.

SLUTT: Milliardærene Mille-Marie Treschow og Stein Erik Hagen har flyttet fra hverandre.
SLUTT: Milliardærene Mille-Marie Treschow og Stein Erik Hagen har flyttet fra hverandre. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mille-Marie Treschow (58) og Stein Erik Hagen (56) bor hver for seg og har bestemt seg for å søke separasjon.

Denne uka sender paret etter det Se og Hør erfarer ut et brev til familie og venner der man informerer om samlivsbruddet.

Det er i disse dager 10 år siden milliardær-paret ble kjærester. To år etter - i 2004 – ble de smidd i hymens lenker i det som fortsatt betegnes som ”tidenes sosietets-bryllup” i Norge. Bryllupsfeiringen på Fritzøehus i Larvik gikk over tre dager, og mer enn 1000 gjester var til stede.

Treschow og Hagen er begge blant Norges rikeste personer. Hun eier familiebedriften Treschow-Fritzøe i Larvik, mens han er styreformann i Orkla og eier bedriftene Jernia og Komplett.

– Livet har forskjellige faser. Vi har bestemt oss for å ta en pause. Om det blir et, to eller tre år, får vi se. Vi er enige om å ta ut separasjon, men det haster ikke. Det er ingen dramatikk. Vi snakker sammen hver dag på telefon, sier Hagen til DN.no.

Paret har fult særeie og derfor vil seperasjonen ikke få noe å si for dem økonomisk.

I Se og Hør tirsdag kan du lese hvorfor ekteskapet sprakk og hva paret skriver i sitt personlige brev til familie og venner.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer