Scooter Braun:

- Skilles etter syv år

Stjernemanageren og kona har gått hver til sitt.

BRUDD: Det skal være slutt mellom Yael Cohen og Scooter Braun. Her sammen i juni. Foto: AP/NTB
BRUDD: Det skal være slutt mellom Yael Cohen og Scooter Braun. Her sammen i juni. Foto: AP/NTB Vis mer
Publisert

I 2014 kunne kjendismanager Scooter Braun (40), som jobber med kjendiser som Justin Bieber og Ariana Grande, dele den hyggelige nyheten om at det ikke bare var på jobbfronten det gikk på skinner.

Privat hadde han da forlovet seg med kjæresten Yael Cohen (34), som han da hadde vært sammen med omlag ett år. Paret lå ikke akkurat på latsiden, og giftet seg senere samme år.

I ettertid har de fått sønnene Jagger (6) og Levi (4) sammen, og datteren Hart (2).

- Tilbrakt tid fra hverandre

Nå kan imidlertid en kilde nær paret, som People har snakket med, fortelle at ekteparet har valgt å gå hver til sitt etter syv år som mann og kone.

- Vennskapet deres er det beste, men de har tilbrakt tid fra hverandre for å finne ut av ting og fokusere på barna, sier kilden, og fortsetter:

STJERNEPAR: Scooter og Yael sammen i 2017. Foto: Shutterstock/NT B
STJERNEPAR: Scooter og Yael sammen i 2017. Foto: Shutterstock/NT B Vis mer

- Så mange par gikk gjennom dette under pandemien. De elsker hverandre, og trenger tid fra hverandre. Forhåpentligvis finner de tilbake igjen for barna sine.

Om paret altså har gjort det helt slutt, eller om de har gått for en såkalt pause, vites ikke.

Den er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

- Bor sammen

De skal ifølge Page Six fremdeles bo sammen, men nettstedet skriver at det har vært kjent mellom paret og deres nærmeste at de har gått fra hverandre i en måned allerede.

Da paret først forlovet seg i 2014, fant frieriet sted i luksushjemmet hans i Los Angeles.

«2014 er fantastisk. Jeg er verdens heldigste mann», skrev foretningsmannen og stjernemanageren på Twitter kort tid etter at han hadde gått ned på kne.

Også Cohen uttrykte sin glede over det kommende ekteskapet på Twitter.

BRUDD: Realityprofil Aurora Gude snakker ut om bruddet med samboeren Haakon Johan Lønner. Reporter: Jonas Hammer. Video: Rød Løper Vis mer

«Jeg har vært dårlig til å poste ting her den siste uken, men dette oppsummerer vel egentlig det meste», skrev hun under et bilde av dem sammen, samt et neonskilt hvor det sto «ja».

Det var Scooter som oppdaget Bieber på YouTube da han bare var tolv år gammel, og gjorde ham til superstjerne.

LES OGSÅ: - Kjemper en tapende kamp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer