Wendy Williams:

Skilles etter rykter om at ektemannen gjorde elskerinnen gravid

Etter 21 år som gift er ekteskapet over.

TURBULENT EKTESKAP: Forholdet mellom Wendy Williams og hennes åtte år yngre ektemann er historie. Foto: NTB Scanpix
TURBULENT EKTESKAP: Forholdet mellom Wendy Williams og hennes åtte år yngre ektemann er historie. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at det har en tøff periode for den amerikanske programlederen Wendy Williams (54).

Den siste tiden har det svirret rykter om ektemannen hennes gjennom 21 år, TV-produsenten Kevin Hunter (46), har en elskerinne - Sharina Hudson. Og i slutten av mars slapp underholdningsmedier som E! News og Page Six bomben om at den angivelige elskerinnen hadde født et barn på et sykehus i Philadelphia.

Page Six skrev at det ikke var bekreftet at det er Hunter som er far til det nyfødte barnet, men at det spekuleres heftig på at dette faktisk er tilfellet.

Nå, kun to uker senere, har Williams søkt om skilsmisse fra Hunter, melder flere amerikanske medier torsdag.

Saken fortsetter nedenfor.

- Tusen takk til alle for at dere respekterer familiens privatliv i denne perioden. Kevin støtter Wendy og de jobber seg gjennom denne prosessen sammen, bekrefter Williams talsperson til People, og legger til:

- Det vil ikke bli gitt noen ytterligere kommentar på dette tidspunkt.

Programlederen giftet seg med Hunter, som også har vært manageren hennes, i november 1997. Sammen har de sønnen Kevin Jr. (18).

Bruddet kommer bare en måned etter at Williams avslørte på «The Wendy Williams Show» at hun i hemmelighet har bodd på et rehabiliteringshjem for å bli edru.

- Dere vet jo at jeg har slitt med kokainavhengighet tidligere. Jeg fikk aldri hjelp for dette, delte hun, ifølge People, og la til:

- Det er bare Kevin som vet om dette. Ikke foreldrene mine vet det en gang. Ingen vet om det fordi jeg ser så glamorøs ut her. Jeg blir kjørt hjem igjen av min 24-timers «sober coach» til et hus hvor jeg bor sammen med en gruppe stinkende gutter som nå har blitt familien min.

Saken fortsetter nedenfor.

- Havnet på sykehus

Kort tid etter at skriveriene om ektemannen og hans angivelige elskerinne nådde offentligheten, skal Wendy Williams ha blitt innlagt på sykehus, meldte blant annet US Weekly i mars.

Hun skal ha falt av vannvogna og ble visstnok funnet beruset av teamet sitt - få timer etter at hun hadde sjekket ut fra hjemmet der hun fikk hjelp med å bli edru.

US Weekly siterte den britiske tabloidavisen Daily Mail, som skrev at 54-åringen umiddelbart ble fraktet til et lokalt sykehus der hun fikk et intravenøst drypp med vitaminer og mineraler. Dette for å rense systemet og hjelpe vedkommende med å bli edru igjen.

Saken fortsetter nedenfor.

Tok mannen i forsvar

Forholdet til Williams og Hunter har vært gjennom en rekke vanskelige utfordringer. I selvbiografien «Wendy's Got the Heat» avslørte Wendy at Kevin hadde vært utro mot henne like etter at hun fødte sønnen deres. En tid hun beskrev som smertefull.

I 2013 sa hun følgende om mannens utroskap:

- Jeg vet det høres ut som en klisjé, men det gjorde ekteskapet vårt sterkere. Nei, jeg er ikke samme jenta som jeg var før jeg traff ham. For når man blir såret på den måten, så blir man aldri den samme igjen. Men jeg elsker ham og han elsker meg, og vi tok opp problemet med en gang, fortalte hun til VladTV.

I flere år etterpå har det regelmessig dukket opp rykter om at 46-åringen har fortsatt å være utro mot henne.

- Jeg står ved min manns side. Alt er fint med oss. Ikke tro på all hypen. Hvis det var en, så tro meg, da ville jeg ha latt dere få vite om det, sa Williams på sitt eget show høsten 2017, ifølge People.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Her svimer Wendy Williams av på direkten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer