- Skilles etter rykter om affære i Norge

«Top Gear»-stjernen Jeremy Clarksons 21 år lange ekteskap kan ha kommet til veis ende.

TV-STJERNE: Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond har blitt verdensberømte med sitt BBC-program «Top Gear». Her til lands sendes programmet blant annet på NRK. Foto: Stella Pictures
TV-STJERNE: Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond har blitt verdensberømte med sitt BBC-program «Top Gear». Her til lands sendes programmet blant annet på NRK. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sammen med sine kolleger i det populære bilprogrammet «Top Gear» ledet BBC-profilen Jeremy Clarkson (54) i 2011 et spektakulært motorshow i Oslo Spektrum.I etterkant av Oslobesøket ble imidlertid Clarkson beskyldt for å ha hatt en affære i Norge med Philippa Sage, en kvinne som jobbet med turnéen.Sage skal også ha fulgt Clarkson på lignende show i Sør-Afrika og Australia.Det skal ikke ha blitt tatt godt i mot av hans kone gjennom 21 år, Frances (52). Paret har ifølge Daily Mail bodd hver for seg de siste tre årene, men prøvd å holde sammen av hensyn til sine tre barn.

- Har ventet på dette i tre år

Nå sier en kilde nær ekteparet til avisen Daily Mai, at de to skal skilles.- Alle hennes venner har ventet i tre år på at hun vil skille seg, og nå har hun bestemt seg for å gjøre det, sier en kilde nær Frances til avisen.En talsmann for Clarkson avviser at TV-stjernen har skilt seg, men vil ikke kommentere om det vil skje i nær fremtid.Etter at de første spekulasjonene om en affære dukket opp i 2011, hevdet Clarkson at han og Philippa Sage kun var gode venner.I fjor ble imidlertid paret observert kyssende under en romantisk ferie i Hellas, ifølge avisen.LES OGSÅ: - Hva skjedde med taket? 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer