John Mulaney:

Skilles etter rehab-opphold

- Det knuser hjertet mitt.

BRUDD: Komikeren har lenge slitt med rusavhengighet, og nå velger han å skille seg fra kona. Her er de to avbildet i 2019. Foto: Michael Buckner / REX / Shutterstock Editorial / NTB
BRUDD: Komikeren har lenge slitt med rusavhengighet, og nå velger han å skille seg fra kona. Her er de to avbildet i 2019. Foto: Michael Buckner / REX / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert

Stand up-komikeren, John Mulaney (38), har hatt et tøft halvår med både samlivsbrudd og rehabilitering.

I desember i fjor ble det nemlig kjent at komikeren kjemper mot en rusavhengighet som han fikk i en ung alder, og tidligere denne uken kunne Mulaney avsløre at han skal skilles fra kona og sminkøren Annamarie Tendler (35).

Nyheten kommer kort tid etter at «Saturday Night Live»-stjernen ble utskrevet fra en rehabiliteringsklinikk for rusavhengighet.

Det melder blant andre US Weekly.

SKILLES: TMZ meldte den 19. februar at Kim Kardashian og Kanye West skilles. Dagbladets kjendisreporter Karoline Pedersen kommenterte. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

- Knuser hjertet mitt

Overfor nettstedet forteller Tendler, gjennom sin talsperson, at hun tar skilsmissen svært tungt.

- Det knuser hjertet mitt at John har bestemt seg for å avslutte ekteskapet vårt.

Hun ønsker likevel at han skal bli frisk etter en lang kamp mot rusavhengigheten.

- Jeg ønsker at han får støtte og at han oppnår suksess idet han fortsetter rehabiliteringen sin, fortsetter hun.

Mulaney har selv ikke kommentert bruddet, men en av hans representanter forteller overfor US Weekly at han ikke har noen øvrige kommentarer idet han fortsetter å fokusere på rehabiliteringen sin og å komme seg tilbake på jobb.

Mulaney og Tendler møttes på en gruppetur til øyen Martha's Vineyard i Massachusetts på slutten av 2000-tallet, og giftet seg i 2014. Da paret ga hverandre sitt ja hadde «Big Mouth»-stjernen vært edru i flere år, og var åpen om sin kamp mot rusavhengighet.

Tendler har siden vært en stor del av Mulaneys komikerkarriere, og har ofte blitt nevnt under live-opptredenene hans.

Får støtte av fansen

Fansen har ofte fått et innblikk i ekteskapet på parets sosiale medier der de ofte har delt kjærlige bilder av hverandre.

Under komikerens siste Instagram-innlegg strømmer kommentarene inn for å ønske ham god bedring i den vanskelige tiden.

«Alt blir bedre, John. Vær forsiktig og ta den tiden du trenger», skriver en.

«Ta all den tiden du trenger. Ingenting av det du går gjennom er enkelt, og vi kommer til å være her og heie på deg langs veien», skriver en annen.

Det ser likevel ut til at Mulaney er klar for å returnere tilbake til jobb. Nylig annonserte han sitt nyeste stand up-show, noe fansen tilsynelatende er glad for ettersom billettene ble utsolgt kort tid etter annonseringen.

TUNGT: Stephanie Pratt, kjent fra den amerikanske dokusåpen «The Hills», har tidligere slitt med avhengighet. Video: Viafree. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Begynte i ung alder

Som nevnt var det i fjor det ble kjent at komikeren hadde sjekket inn på en klinikk i Pennsylvania etter å ha vært edru i 15 år. Der gikk han gjennom en 60-dagers behandling, før han sjekket ut i februar for å fortsette behandlingen hjemme.

«Det var en lettelse for kona og familien hans at han sjekket inn», fortalte en kilde til US Weekly den gang.

Under pandemien skal «Saturday Night Live»-stjernen ha fått et tilbakefall grunnet pausen fra det hverdagslige livet.

«Det var Johns avgjørelse. Han hadde helt enkelt for mye fritid (i karantene journ.anm.). Han hadde for mye tid i sitt eget hode», fortalte kilden videre.

BRUDD: Victoria Nadine snakker om bruddet med Silas Massa Vasstrand på «Senkveld». Video: TV 2 Vis mer

38-åringen har en lang fortid med rus og alkohol, og kunne i 2019 avsløre til magasinet Esquire at han begynte å drikke for å få oppmerksomhet som barn.

- Jeg var veldig selvsikker, og da jeg ble 12 år var jeg ikke det. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, og da jeg begynte å drikke ble jeg morsom igjen, sa han til magasinet.

«Jeg likte aldri å røyke hasj. Så prøvde jeg kokain og jeg elsket det.»

I en alder av 23 bestemte han seg derimot for å slutte med rus, og han innrømmet at han ikke likte personen han hadde blitt.

- Jeg tenkte: «du er helt ute av kontroll». Jeg tenkte også: «jeg liker ikke denne personen lenger. Jeg heier ikke på ham», fortsatte han.

LES OGSÅ: Usikker på det å være trofast mot kona

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer