SKILLER SEG: Den britiske skuespilleren Michael Le Vell og kona skal skilles etter at han ble anmeldt for overgrep mot en seks år gammel jente. Foto: Stella Pictures
SKILLER SEG: Den britiske skuespilleren Michael Le Vell og kona skal skilles etter at han ble anmeldt for overgrep mot en seks år gammel jente. Foto: Stella Pictures Vis mer

Skilles etter pedofilianklager

Overgreps-skandalen ble for mye for TV-stjernen Michael Le Vells kone.

Publisert
SEHER.NO: Den britiske TV-stjernen Michael Le Vell risikerer fengselsstraff etter at en tenåringsjente i forrige uke anmeldte ham for å ha misbrukt henne seksuelt, da hun var seks år gammel.

Nå har situasjonen til Le Vell - som er en stor stjerne i hjemlandet takket være sin rolle i såpeserien «Coronation Street» - blitt enda mer alvorlig etter at hans kone Jeanette Beverly har bedt om skilsmisse.

Paret skal ifølge Daily Mail ha blitt separert allerde før overgrepsskandalen ble kjent, men først nå har det blitt offentliggjort at de to skal skilles.

- Denne politietterforskningen kommer på toppen av alt annet. Det er den verste tiden i Michaels liv, sier en venn av skuespilleren til avisen.

Michael Le Vell - som egentlig heter Michael Turner - har vært gift med Jeanette Beverly siden 1986.

Selv benekter han alle anklagene om at han skal forgrepet seg på barn.

- Jeg vil gjøre alt i min makt for å bevise min uskyld, sa han i en pressemelding etter at han ble arrestert og forhørt av politiet i åtte timer.

Foreløpig er det ikke kjent om etterforskningen vil få konsekvenser for hans jobb i den populære TV-serien.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Marianne Aulie er gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer