Katie Price:

Skilles etter ny utroskapsskandale

Tilga ektemannens sidesprang to ganger. Nå har Katie Price fått nok.

NOK ER NOK: Etter å ha fersket ektemannen med en tredje kvinne har glamourmodell Katie Price (39) satt kroken på døra for ekteskapet med Kieran Hayler (30). Her er de avbildet sammen i fjor. Foto: NTB Scanpix
NOK ER NOK: Etter å ha fersket ektemannen med en tredje kvinne har glamourmodell Katie Price (39) satt kroken på døra for ekteskapet med Kieran Hayler (30). Her er de avbildet sammen i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske glamourmodellen og tv-profilen Katie Price (39), populært kalt «Jordan», er ikke kjent for å gå stille i gangene.

Nå skaper hun overskrifter igjen, etter å ha røpet overfor tabloidavisa The Sun at hun skilles for tredje gang.

Ekteskapsbruddet er ikke av det udramatiske slaget. Price forklarer til avisa at hun har valgt å forlate ektemannen gjennom fem år, danseren Kieran Hayler (30), etter å ha funnet ut at han angivelig har vært utro med parets barnepike - i et helt år.

Forbanna

- Jeg ble fullstendig blåst i bakken. Det er som om jeg, i et år, har betalt barnepiken for å ligge med ektemannen min, freser Price overfor avisa.

AMPER STEMNING: Katie Price og Kieran Hayler avbildet sammen i juli. Nå er ekteskapet historie. Foto: NTB Scanpix
AMPER STEMNING: Katie Price og Kieran Hayler avbildet sammen i juli. Nå er ekteskapet historie. Foto: NTB Scanpix Vis mer

39-åringen skal ha fersket Haylers utroskap etter å ha oppdaget e-post-utveksling av intim karakter mellom ham og barnepiken. Ifølge Price har han innrømmet de faktiske forhold.

- Han nektet først for det, da jeg konfronterte ham, selv om jeg fortalte at hun (barnepiken, journ.anm) hadde erkjent det. Jeg gråt og hylte som en stukken gris - og spurte ham: «Hvordan kunne du gjøre dette mot meg igjen?»

Det er nemlig ikke første gang Kieran Hayler er i sidesprang-trøbbel. I 2014, mens Price var gravid med parets andre barn, innrømmet ektemannen å ha vært utro med sistnevntes venninne. Seinere ble det kjent at han hadde hatt nok en affære med en annen kvinne.

- Ingen framtid

Til tross for at Price vurderte å ta ut skilsmisse allerede den gang, valgte hun å gi ektemannen en ny sjanse.

Nå har hun altså fått nok.

- Han kan ikke være trofast mot meg, eller noen andre, med mindre han får hjelp. Han vil være utro igjen, og jeg takler ikke dette en tredje gang. Vi har ingen framtid sammen, sier modellen til The Sun.

Kieran Hayler, som ikke har uttalt seg om de siste utroskapspåstandene, har tidligere fått hjelp for sexavhengighet. 39-åringen har lagt kortene på bordet flere ganger, blant annet overfor OK Magazine, der han beskrev kona som hans «skytsengel».

- Det jeg gikk gjennom er ingenting sammenliknet hva hun måtte tåle da jeg var utro. Hun har hjulpet meg gjennom elendigheten, fortalte han til magasinet.

Price og Hayler har sønnen Jett (4) og datteren Bunny (3) sammen. Glamourmodellen har også barna Harvey (15), Junior (12) og Princess (10) fra tidligere forhold. Hun har vært gift to ganger tidligere, først med sangeren Peter Andre (44) fra 2005 til 2009, og deretter med kampsportutøveren Alex Reid fra 2010 til 2012.

Hushjelp til besvær

Utroskap med barnepiker og hushjelper har nærmest blitt en klisjé i kjendisverdenen, og Price er ikke alene om å ferske partneren med en tredje person i hjemmet.

Dramaet rundt bruddet mellom skuespilleren Jude Law (44) og Sienna Miller(35) vekket eksempelvis stor oppsikt, da det ble kjent at Jude hadde hatt en affære med barnepiken Daisy Wright.

Det samme gjorde det angivelige barnepikebråket etter skilsmissen mellom Jennifer Garner (45) og Ben Affleck (44), Uma Thurman (47) og Ethan Hawke (46), samt Gwen Stefani (47) og Gavin Rossdale (51).

LES OGSÅ: Derfor kan ikke prins Harry fri til Meghan.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer