STJERNE: David Cassidy ble superstjerne takket være rollen som Keith Partridge i 70-tallsserien «The Partridge Family». I 2011 var han også deltager i Donald Trumphs  «Celebrity Apprentice».
STJERNE: David Cassidy ble superstjerne takket være rollen som Keith Partridge i 70-tallsserien «The Partridge Family». I 2011 var han også deltager i Donald Trumphs «Celebrity Apprentice».Vis mer

Skilles etter nok en fylleskandale

David Cassidys kone har sett seg lei på ektemannens krumspring.

SEOGHØR.NO: I januar ble skuespilleren David Cassidy (63), kjent fra 1970-tallsserien «The Partridge Family» arrestert for fyllekjøring i Los Angeles.

Da politiet stoppet den tidligere TV-stjernen viste alkotesten at Cassidy hadde drukket mer enn dobbelt så mye som er tillatt i California. Det meldte TMZ.

Nå har kona, Sue Cassidy, sett seg lei på ektemannens mange skandaler, og leverte i tirsdag morgen inn skilsmissepapirene. Paret har vært gift i 23 år.

Sue vil ikke kommentere om avgjørelsen om å ta ut skilsmisse har blitt preget av ektemannens kamp med alkohol, men sier til TMZ at hun er glad for at Cassidy nå får hjelp.

- Jeg er glad for at David nå får den hjelpen han trenger og jeg er sikker på at han vil komme tilbake bedre og sterkere enn noensinne, sier Sue til nettsiden.

Paret har vært kjærester i 28 år og har sønnen Beau (23).

- Dette har vært  uungåelig i lang tid, men jeg syns det er veldig trist at ekteskapet vårt nærmer seg slutten, fortsetter TV-stjernens kone.

David og Sue skal ha bodd på hver sin adresse i fire måneder.

I fjor ble TV-stjernen arrestert i New York og to år tidligere i Florida.

David Cassidy er en amerikansk skuespiller, sanger og låtskriver. Han ble verdensberømt for sin rolle i 1970-tallsserien «The Partridge Family» og ble en av sin tids største tenåringsidoler.

LES OGSÅ:   Risikerer et år i fengsel