<strong>SKILLES:</strong> Skuespillerstjernen Ian Ziering (ytterst t.h.) skiller seg fra kona etter ni års ekteskap. Her er han avbildet med Gabrielle Carteris, Tori Spelling, Brian Austin Green, Jason Priestley, Shannen Doherty og Jennie Garth i forbindelse med «BH90210», en reboot av 90-tallsserien «Beverly Hills, 90210». Foto: Fox/ CBS/ Kobal/ Shutterstock/ NTB scanpix
SKILLES: Skuespillerstjernen Ian Ziering (ytterst t.h.) skiller seg fra kona etter ni års ekteskap. Her er han avbildet med Gabrielle Carteris, Tori Spelling, Brian Austin Green, Jason Priestley, Shannen Doherty og Jennie Garth i forbindelse med «BH90210», en reboot av 90-tallsserien «Beverly Hills, 90210». Foto: Fox/ CBS/ Kobal/ Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Ian Ziering:

Skilles etter ni års ekteskap

«Beverly Hills 90210»-stjernen kunngjør at han skiller seg fra kona - og forklarer hvorfor.

Publisert
Sist oppdatert

Nylig avslørte skuespiller Ian Ziering (55), best kjent for sin rolle i tv-serien «Beverly Hills 90210», at han skal skilles.

Avsløringen skjedde via hans egen Instagram-konto, etter at flere nettsteder har spredt usanne rykter om hvorfor paret går fra hverandre, ifølge Ziering selv.

Ukomplisert brudd

I innlegget hevder 55-åringen blant annet at mediene har forsøkt å skape en sensasjon ut av et brudd som egentlig er ukomplisert, og forteller samtidig den egentlige grunnen til at ekteskapet tar slutt.

- Det er med et tungt hjerte at jeg deler med dere at Erin og jeg skilles. Med vår hektiske hverdag og timeplaner kunne vi ikke vært travlere, og over de siste årene har vi vokst fra hverandre. Hun er den mest fantastiske kvinnen jeg har møtt og den meste mammaen til våre barn, begynner skuespilleren innlegget.

<strong>GÅR HVER TIL SITT:</strong> Ian Ziering og kona Erin Kristine Ludwig. Foto: NTB scanpix
GÅR HVER TIL SITT: Ian Ziering og kona Erin Kristine Ludwig. Foto: NTB scanpix Vis mer

Videre forklarer han at bruddet ikke er noen «sensasjon».

- Det har fanget min oppmerksomhet at ting blir skrevet og sagt kun for å skape en sensasjon ut av en situasjon som ikke er det i det hele tatt. Ethvert sitat tilskrevet meg er helt fullstendig feil og kun brukt av hatere for å undergrave vår intensjon om å fortsette å komme overens, beskytte og oppdra døtrene våre, skriver Ziering blant annet.

Videre ber han om respekt for privatlivet og den tøffe tiden familien går gjennom.

Spurte kona om skilsmisse

Ian Ziering har vært gift med Erin Ludwig (35) siden 2010 og sammen fikk de to døtre, Mia Ziering (8) og Penna Ziering (6).

Til tross for at Ziering i sitt Instagram-innlegg fremstiller bruddet som ukomplisert, legger ikke ekskona skjul på at det ikke var så enkelt.

I et innlegg på sin Instagram-konto innrømmer hun at det ikke var hennes ønske å skilles.

- Etter ni og et halvt år med ekteskap spurte Ian om å ta ut skilsmisse. Etter å ha spurt en rekke ganger visste jeg denne gangen at det var tid for å gi opp. Å vite at jeg ikke er mennesket som gjør ham glad gjør situasjonen mer fredelig, skriver Ludwig.

Videre forteller hun at hun og jentene har det bra og at de forsøker å skape et nytt liv sammen.

Reddet ekteskapet

Ekteskapet til Ziering er ikke det eneste som har vært gjennom tunge tider. Også «Beverly Hills 90210»-kollega Jennie Garth (47) har opplevd å være uheldig på den fronten.

I 2015 giftet Garth seg med skuespiller Dave Abrams (38) etter å ha møtt ham på en «blind date» året før, men i 2017 kom nyheten om at paret flyttet fra hverandre.

Ifølge People klarte derimot skuespillerparet å redde ekteskapet etter å ha bodd fra hverandre i ti måneder.

- Vi måtte definitivt tilbringe tid fra hverandre. Vi trengte å vokse, fortalte 47-åringen til People i august.

Også Tori Spelling har skapt mange overskifter som følge av sitt turbulente eksteskap med Dean McDermott (52). I 2013 havnet den tidligere «Beverly Hills 90210»-stjernen på forsider verden over, etter at ektemannen innrømmet å ha vært utro mot henne.

Utroskapsskandalen førte til mye oppmerksomhet rundt parets realityserie «True Tori», hvor seerne fikk følge deres kamp for å redde ekteskapet. Spelling og McDermott er fortsatt gift i dag.

Fra premieren til Lego Ninjago i 2017. Video: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: - Nekter å begrave stridsøksen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer