Ian Ziering:

Skilles etter ni års ekteskap

«Beverly Hills 90210»-stjernen kunngjør at han skiller seg fra kona - og forklarer hvorfor.

SKILLES: Skuespillerstjernen Ian Ziering (ytterst t.h.) skiller seg fra kona etter ni års ekteskap. Her er han avbildet med Gabrielle Carteris, Tori Spelling, Brian Austin Green, Jason Priestley, Shannen Doherty og Jennie Garth i forbindelse med «BH90210», en reboot av 90-tallsserien «Beverly Hills, 90210». Foto: Fox/ CBS/ Kobal/ Shutterstock/ NTB scanpix
SKILLES: Skuespillerstjernen Ian Ziering (ytterst t.h.) skiller seg fra kona etter ni års ekteskap. Her er han avbildet med Gabrielle Carteris, Tori Spelling, Brian Austin Green, Jason Priestley, Shannen Doherty og Jennie Garth i forbindelse med «BH90210», en reboot av 90-tallsserien «Beverly Hills, 90210». Foto: Fox/ CBS/ Kobal/ Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig avslørte skuespiller Ian Ziering (55), best kjent for sin rolle i tv-serien «Beverly Hills 90210», at han skal skilles.

Avsløringen skjedde via hans egen Instagram-konto, etter at flere nettsteder har spredt usanne rykter om hvorfor paret går fra hverandre, ifølge Ziering selv.

Ukomplisert brudd

I innlegget hevder 55-åringen blant annet at mediene har forsøkt å skape en sensasjon ut av et brudd som egentlig er ukomplisert, og forteller samtidig den egentlige grunnen til at ekteskapet tar slutt.

- Det er med et tungt hjerte at jeg deler med dere at Erin og jeg skilles. Med vår hektiske hverdag og timeplaner kunne vi ikke vært travlere, og over de siste årene har vi vokst fra hverandre. Hun er den mest fantastiske kvinnen jeg har møtt og den meste mammaen til våre barn, begynner skuespilleren innlegget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer