Skilles etter ni år

- Dette har ikke vært et lett valg, sier "Big Bang Theory"-stjernen.

TV-STJERNE: Mayim Bialik spiller rollen som Amy i komiserien "Big Bang Theory". På 90-tallet er hun fra ungdomsserien "Blossom". Foto: TVNorge
TV-STJERNE: Mayim Bialik spiller rollen som Amy i komiserien "Big Bang Theory". På 90-tallet er hun fra ungdomsserien "Blossom". Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter ni år som ektepar er det slutt for "Big Bang Theory"-stjernen Mayim Bialik (36) og mannen Michael Stone.

Paret har sønnene Miles (7) og Frederick (4) sammen, og skuespilleren sier at beslutningen om å gå fra hverandre var vanskelig - spesielt med tanke på barna. 

- Etter grundig overveielse og selvransakelse har Michael og jeg kommet til fram til at vi vil skilles. En skilsmisse er fryktelig trist, vondt og uforståelig for barn, så dette har ikke vært et lett valg, skrev hun på bloggen sin Kveller.com onsdag. 

Mayim og Michael giftet seg sommeren 2003 og oppgir "uforenelige forskjeller" som grunnen til bruddet.

- Hovedfokuset vår nå vil være å gjøre overgangen til to kjærlige hjem så lett og smertefritt som mulig. Sønnene våre fortjener foreldre som er opptatt av deres vekst og helse, og det er det vi skal konsentrere oss om.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: TV-stjernen ammer 3-åringen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer