FREDAG 13. : Tar man ekteskapet mellom Michael Chopra og Heather Swan som eksempel, burde man virkelig ikke gifte seg fredag 13.
FREDAG 13. : Tar man ekteskapet mellom Michael Chopra og Heather Swan som eksempel, burde man virkelig ikke gifte seg fredag 13. Vis mer

Skilles etter én måned

Fotball-stjernen burde kanskje ikke giftet seg fredag den 13. ..

SEHER.NO: Å gifte seg fredag den 13. er vel kanskje å utfordre skjebnen?

Hvertfall hvis man tar ekteskapet mellom Premier League-spiller Michael Chopra (24) og modell Heather Swan som eksempel.

Kun timer etter at paret giftet seg i et overdådig 2,5 millioner kroners bryllup fredag 13. forrige måned, var problemene et faktum, skriver Daily Mail.

Og onsdag denne uken kunne Swan, som også deltok i det britiske tv-programmet "WAGs Boutique", bekrefte at ekteskapet er over.

Paret, som har vært sammen i 7 år og har fem måneder gamle Sebastian sammen, skal ha begynt å krangle allerede på bryllupsreisen i Italia.

Den siste av de to ferieukene skulle paret ha tilbragt i Karibien, men dit dro Heather alene.

Ifølge venner av de to skal modellen allerede ha sparket Sunderland-spilleren ut av deres 10 millioner kroner villa, som hun nå deler med deres sønn.

- Heather er helt knust over at ekteskapet er over. Hun trodde de kom til å være sammen for alltid. Istedet hadde de deres første krangel 24 timer etter bryllupsseremonien og kranglet som katter og hunder da de var på Capri. Da Heather kom tilbake til England, ba hun Michael flytte ut av deres hjem. Så reiste hun til foreldrene sine. Hun er nå tilbake i deres hus, mens han leier, sier en venn av modellen.

Ifølge kilder håper Michael at kona vil ta han tilbake.

- Han håper de kan bli sammen igjen, om ikke annet for sønnens skyld, sier kilden.

Chopra, som er den første indisk-britiske fotballspilleren til å score i Premier League, skal ha tilbragt flere kvelder på byen etter at han ble kastet ut hjemmefra.

Og på spørsmål om hvorfor paret skal splittes, svarte han: "jeg har fortsatt bryllupsringen min på, har jeg ikke?".

LES OGSÅ:  - Her trives kjendisene best

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.