<strong>SKILLES:</strong> «Avatar»-skuespilleren Joel David Moore og kona Kineret Karen Ben Yishay Moore har vært gift siden 2009 - nå går de hvert til sitt. Her er paret avbildet under filmens verdenspremiere i London før jul i 2009.  Foto: Stella Pictures
SKILLES: «Avatar»-skuespilleren Joel David Moore og kona Kineret Karen Ben Yishay Moore har vært gift siden 2009 - nå går de hvert til sitt. Her er paret avbildet under filmens verdenspremiere i London før jul i 2009. Foto: Stella Pictures Vis mer

Skilles etter knappe tre år

Joel David Moore er singel igjen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Avatar»-stjernen Joel David Moore (34) har tatt ut skilsmisse fra sin kone, melder TMZ.

Den allsidige skuespilleren, som også er kjent fra komedien «Dodgeball» og en lang rekke TV-serier, giftet seg med Kineret Karen Ben Yishay Moore den 1. januar 2009. Under tre år senere er ekteskapslykken brutt.

Moore og kona ble separert i sommer, og nå har altså skuespilleren søkt om skilsmisse med «uforenelige forskjeller» som grunnlag. De to har ingen barn sammen.

Dette er den andre «Avatar»-skuespilleren som har byttet sivilstatus den siste uken. Forrige uke ble det kjent at Zoe Saldana (33), som hadde den kvinnelige hovedrollen som Na'vi-prinsessen Neytiri, har brutt sin forlovelse med Keith Britton (35).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det er skremmende å gå ut alene  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer