Usher og Grace Miguel skilles:

Skilles etter herpesskandalen

Usher og kona går hvert til sitt etter to år som ektepar.

GÅR HVERT TIL SITT: R&B-artisten Usher og kona Grace Miguel har tatt ut separasjon. Her er de avbildet sammen i mai i fjor. Foto: NTB Scanpix
GÅR HVERT TIL SITT: R&B-artisten Usher og kona Grace Miguel har tatt ut separasjon. Her er de avbildet sammen i mai i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Den amerikanske R&B-artisten Usher, eller Usher Terry Raymond IV (39), skal skilles fra kona gjennom to år, Grace Miguel (48).

Det bekrefter ekteparet overfor US Weekly.

TRAFF HVERANDRE I 2009: Usher og kona ble først et par for ni år siden, og giftet seg i 2015. Her er de sammen i 2010. Foto: NTB Scanpix
TRAFF HVERANDRE I 2009: Usher og kona ble først et par for ni år siden, og giftet seg i 2015. Her er de sammen i 2010. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Etter nøye overveielse har vi bestemt oss for å ta ut separasjon, heter det i uttalelsen.

Separert siden desember

Videre opplyser paret, som i skilsmisse-erklæringer flest, at de skilles som gode venner.

- Vil vil fortsette å støtte hverandre gjennom neste fase av livet. Kjærligheten og respekten vi har for hverandre vil bare bli sterkere etter hvert som livet går videre.

Ifølge en kilde ukebladet har snakket med, skal Usher og kona ha tatt ut separasjon allerede i desember. Paret traff hverandre i 2009, samme år som Usher ble skilt fra sin første kone, stylisten Tameka Foster (47).

Også den gang varte ekteskapet i knappe to år. Usher har to sønner, Usher Raymond V (10) og Naviyd Ely Raymond (9), fra ekteskapet med Foster.

Hans andre kone jobbet som musikerens manageren i flere år før de etter hvert fant tonen. De giftet seg i all hemmelighet i 2015, og dro rett til Cuba på bryllupsreise.

Herpes-bråk

Både Huffington Post og TMZ spekulerer på om Ushers såkalte herpes-skandale henger sammen med ekteskapsbruddet.

Det var i fjor høst at artisten ble saksøkt av to kvinner og én mann, som alle hevdet 39-åringen hadde gitt dem kjønnssykdommen. Søksmålet skapte store overskrifter i amerikansk presse, ikke minst fordi Usher skal ha fått én av kvinnene til å tie om anklagene ved å punge ut nærmere 10 millioner kroner.

Musikeren, som har blitt verdenskjent med store hits som «Burn», «Yeah!» og «No Limit», slo senere hardt tilbake mot samtlige beskyldninger.

- Det kan like så godt ha vært en tidligere sexpartner som har smittet henne, skal Usher ha sagt om søksmålet fra en av kvinnene, og lagt til at hun også kan ha pådratt seg kjønnssykdommen i etterkant, og deretter lagt skylden på ham.

- Fantastisk partner

Hendelsene skal ha funnet sted før Usher giftet seg med sin andre kone. Nå er altså ekteskapet over.

I et intervju med Billboard, som ble gjort året før bryllupet, skrøt Usher for øvrig hemningsløst av kjæresten.

- Jeg har en fantastisk partner og manager. Hun har hjulpet meg gjennom noen av de tøffeste tidene i livet og karrieren min. Hun er en person som har støttet meg og forstått helt hvem jeg er. Ikke bare som en danser, entertainer og artist, men også som en humanetiker, forretningsmann og person, fortalte 39-åringen den gang.

Ifølge US Weekly skal Usher, som sist ble sett i godt lag på et Oscar-vorspiel freda, ha hintet om ekteskapsbruddet på Instagram allerede i helga. 39-åringen delte nemlig forevigelsen av en ny tatovering, med bildeteksten: «Ny æra, nytt blekk».

new era // new ink ft. @_dr_woo_

Et innlegg delt av Usher (@usher)

LES OGSÅ: Slik var Madonnas elleville Oscar-fest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer