Usher og Grace Miguel skilles:

Skilles etter herpes-skandalen

Usher og Grace søkte om skilsmisse på fredag.

SKILT: Ett år etter at Usher og Grace Miguel separerte seg er skilsmissepapirene i orden. Nå er de begge offisielt skilt. Foto: NTB Scanpix
SKILT: Ett år etter at Usher og Grace Miguel separerte seg er skilsmissepapirene i orden. Nå er de begge offisielt skilt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i mars det ble kjent at den amerikanske R&B-artisten Usher (40), eller Usher Terry Raymond IV, og kona gjennom to år, Grace Miguel (49), skal skilles.

Det bekreftet ekteparet overfor US Weekly den gang.

- Etter nøye overveielse har vi bestemt oss for å ta ut separasjon, heter det i uttalelsen.

Nå, hele ni måneder etter sjokkoverskriftene, har paret offisielt ha søkt om skilsmisse.

Ifølge dokumenter som The Blast sitter på skal skilsmissepapirene ha blitt levert på fredag.

Skilles etter tre år

Det var i 2009 de R&B-artisten startet å date Grace, kort tid etter skilsmissen med hans tidligere kone Tameka Foster, som han har to barn sammen med.

SKILT: Etter ett år som separerte er Usher og Grace Miguel omsider snart skilt. Foto: NTB Scanpix
SKILT: Etter ett år som separerte er Usher og Grace Miguel omsider snart skilt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2015 giftet han seg med Grace - før de altså nå har gått hver til sitt. Usher og Grace har imidlertid ingen barn sammen.

Herpes-bråk

Allerede i desember i fjor skal duoen ha tatt ut en separasjon. Både Huffington Post og TMZ spekulerte den gang på om Ushers såkalte herpes-skandale hang sammen med ekteskapsbruddet.

Det var i fjor høst at artisten ble saksøkt av to kvinner og én mann, som alle hevdet 39-åringen hadde gitt dem kjønnssykdommen. Søksmålet skapte store overskrifter i amerikansk presse, ikke minst fordi Usher skal ha fått én av kvinnene til å tie om anklagene ved å punge ut nærmere 10 millioner kroner.

Saken fortsetter nedenfor.

Musikeren, som har blitt verdenskjent med store hits som «Burn», «Yeah!» og «No Limit», slo senere hardt tilbake mot samtlige beskyldninger.

- Det kan like så godt ha vært en tidligere sexpartner som har smittet henne, skal Usher ha sagt om søksmålet fra en av kvinnene, og lagt til at hun også kan ha pådratt seg kjønnssykdommen i etterkant, og deretter lagt skylden på ham.

- Fantastisk partner

Hendelsene skal ha funnet sted før Usher giftet seg med Grace.

I et intervju med Billboard, som ble gjort året før bryllupet, skrøt Usher for øvrig hemningsløst av kjæresten.

- Jeg har en fantastisk partner og manager. Hun har hjulpet meg gjennom noen av de tøffeste tidene i livet og karrieren min. Hun er en person som har støttet meg og forstått helt hvem jeg er. Ikke bare som en danser, entertainer og artist, men også som en humanetiker, forretningsmann og person, fortalte 39-åringen den gang.

LES OGSÅ: «Twilight»-stjernen kobles til ny kvinne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer