SKILLES: Glee-stjernen Jessalyn Gilsig og Bobby Salmon har bestemt seg for å skilles, ifølge Us Weekly. Foto: Stella Pictures
SKILLES: Glee-stjernen Jessalyn Gilsig og Bobby Salmon har bestemt seg for å skilles, ifølge Us Weekly. Foto: Stella Pictures Vis mer

Skilles etter fire år

Kjærligheten tok slutt for TV-stjernen.

Publisert
SEHER.NO: I TV 2-serien «Glee» gjør Jessalyn Gilsig suksess i rollen som den fraskilte kona til hovedpersonen Will Schuester (som spilles av Matthew Morrison), men privat har hun tilsynelatende vært lykkelig gift - helt til nå.

Fredag leverte 38-åringen og hennes ektemann Bobby Salmon inn skilsmissepapirer til retten i Los Angeles.

Ifølge Us Weekly skal paret - som giftet seg i 2006 - ha vært separert i ett år, men ikke klart å finne tilbake til hverandre.

Bladet hevder at de tidligere ektefellene - som har datteren Penelope (4) sammen - tar sikte på bli enige om omsorgsretten i en frivillig avtale.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Christina Aguilera har separert seg fra ektemannen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer