Skilles etter fire år

... og reality-babe Khloe Kardasian Odom kvitter seg med sin kommende eksmanns etternavn.

UTE AV FAMILIEN: Lamar Odom er ikke lenger å regne som et medlem av Kardashian-klanen. Her fra lykkelige tider med Rob Kardashian, Khloe Kardashian, Bruce Jenner, Kris Jenner, Kim Kardashian, Kylie Jenner, Kourtney Kardashian, Kendall Jenner og Scott Disick. Foto: All Over Press
UTE AV FAMILIEN: Lamar Odom er ikke lenger å regne som et medlem av Kardashian-klanen. Her fra lykkelige tider med Rob Kardashian, Khloe Kardashian, Bruce Jenner, Kris Jenner, Kim Kardashian, Kylie Jenner, Kourtney Kardashian, Kendall Jenner og Scott Disick. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det stormfulle ekteskapet mellom reality-stjerne Khloe Kardashian (29) og basketballspiller Lamar Odom (34) er over.

Etter fire år som mann og kone søker nå Khloe skilsmisse fra ektemannen, skriver TMZ.

De ble separert allerede i august, og mye av grunnen til bruddet skal ha vært Odoms narkotikamisbruk, samt parets problemer med å få barn.

Ifølge TMZ, som sitter på en kopi av skilsmissepapirene, ønsker ikke Khloe å beholde ektemannens navn.

Det har tidligere vært hevdet at 34-åringen krever 60 millioner for å holde munn om Kardashian-familiens mektige hemmeligheter. Da paret giftet seg i 2009 signerte de to en ektepakt som gjør det enkelt for partene - spesielt ettersom de to holdt formue separert.

Og 29-åringen ønsker økonomisk støtte av Odom - og ber retten avvise alle krav som eventuelt skulle komme om det samme fra 34-åringen.

Dagen før skilmissen ble kjent i media postet Khloe denne kryptiske meldingen på Instagram:

Khloe har hyret inn kjenids-advokat Laura Wasser (45), som i tillegg til å bistå hennes søster Kim Kardashian (33) i skilsmisseprosessen med Kris Humphries (28), også har hjulpet stjerner som Heidi Klum (40), Angelina Jolie (38) og Britney Spears (32) å bli single igjen.

LES OGSÅ: Khloe møtte sin rømte ektemann i hemmelighet

Ville redde ekteskapet med kjærlighetsferie:

 

 

Khloe Kardashian nektet å snakke om romanseryktene med rapper The Game:

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer