BRUDD: Holly Madison og Pasquale Rotella kunngjør at de skal skille seg etter fem års ekteskap. Her avbildet med datteren Rainbow Aurora, som i dag er fem år gammel. Foto: NTB scanpix
BRUDD: Holly Madison og Pasquale Rotella kunngjør at de skal skille seg etter fem års ekteskap. Her avbildet med datteren Rainbow Aurora, som i dag er fem år gammel. Foto: NTB scanpixVis mer

Holly Madison:

Skilles etter fem års ekteskap

- De har hatt problemer lenge, hevder en kilde.

Sammen med Kendra Wilkinson (33) og Bridget Marquardt (45) bodde Holly Madison (38) i luksuriøse omgivelser i Beverly Hills på Playboy Mansion fra 2005 til 2009.

De var alle kjærestene til den nå avdøde Playboy-gründeren Hugh Hefner, og hverdagen deres ble dokumentert i TV-serien «The Girls Next Door».

To år etter at seriens slutt, møtte Holly konsertpromotøren Pasquale Rotella, og i 2013 giftet de seg. Ifølge Us Weekly er ekteskapet nå over etter fem år.

Det bekrefter Rotella selv på sin Instagram-profil.

«Det er med kjærlighet i hjertene våre og en dyp respekt for hverandre at Holly og jeg har bestemt oss for å gå fra hverandre. Først og fremst er vi for alltid partnere og foreldre til to vakre barn, og er fullt opptatte av å oppdra dem i et miljø fylt med kjærlighet og positivitet», skriver han til et bilde av familien.

Sammen har de barna Rainbow Aurora (5) og Forest Leonardo (2).

Saken fortsetter nedenfor.

Hyller eksen

Videre i Instagram-teksten hyller Rotella den tidligere TV-profilen. Han beskriver henne som en talentfull kvinne med en vakker sjel.

«Vi fortsetter å være bestevenner mens vi samarbeider om barna, og vil støtte hverandre i våre respektive lidenskaper i livet. Selv om det ikke var en avgjørelse vi tok lett på, sier Holly og jeg velkommen til dette nye kapittelet i forholdet vårt, og vi er sikre på at fremtiden vil bringe det beste for oss og barna våre», skriver han.

Holly Madison har delt Rotellas innlegg på sin profil, men har ikke kommentert saken ytterligere.

Trøblete tid

Nyheten om bruddet kommer kun et par uker etter at Holly og Pasquale kunne feire fem år som ektefeller. Duoen giftet seg nemlig i Disneyland den 10. september 2013.

Saken fortsetter nedenfor.

Ifølge en kilde People har snakket med, har det vært trøblete på hjemmebane en god stund før bruddet.

- Holly og Pasquale har hatt problemer lenge. Dette var ikke en brå avgjørelse. De hadde mye til felles, men de var også svært forskjellige mennesker, sier kilden, og forklarer videre:

- Hun er en fantastisk mor og vil alltid gjøre det beste for barna sine. De vil fortsatt bry seg om hverandre og forbli i hverandres liv.

Mistet troen på kjærligheten

Nyheten om skilsmissen kommer ett år etter at Hugh Hefner gikk bort, 91 år gammel. Han døde av naturlige årsaker den 27. september i fjor, i sitt eget hjem - nemlig The Playboy Mansion.

Holly Madison, som i flere år var en av kjærestene hans, har tidligere uttalt at hun ønsket å stifte familie med Hefner, men det var han langt fra interessert i.

Han hadde nemlig ikke hatt noe særlig hell med sine ekteskap, og ville derfor ikke ødelegge forholdet med Madison, sa han i 2008 ifølge Fox.

Samme år, etter å tilsynelatende ha levd et liv i sus og dus, kunngjorde Holly at forholdet var over og at hun skulle flytte ut. Hun trodde den gang at hun aldri ville finne kjærligheten igjen.

- Jeg tenkte: «Er det fordi jeg tilbrakte 20-årene mine på The Playboy Mansion?» Jeg var bekymret for at jeg mistet sjansen min fordi jeg var der hele tiden, sa hun den gang ifølge People.

Saken fortsetter nedenfor.

FLYTTET UT: Holly Madison var en av Hugh Hefners kjærester, men flyttet ut av den populære luksusboligen fordi han ikke ønsket å stifte familie med henne. Foto: NTB scapix
FLYTTET UT: Holly Madison var en av Hugh Hefners kjærester, men flyttet ut av den populære luksusboligen fordi han ikke ønsket å stifte familie med henne. Foto: NTB scapix Vis mer

Pikante anklager

Madison har skapt mye oppstyr med boka «Down the Rabbit Hole: Curious Adventures and Cautionary Tales of a Former Playboy Bunny», som var på den prestisjetunge førsteplassen på New York Times' bestselgerliste i tre uker, og var totalt tre måneder på lista i 2015.

I boka om hennes tid ved Playboy Mansion kom mange anklager mot Hefner og hans angivelige strenge regime.

Madison hevdet at alle jentene måtte ha på seg identiske pyjamaser ved leggetid, tenne Hefner mens han onanerte og at de ved fester i huset måtte oppholde seg ved hans bord til enhver tid.

Det kom også fram at han angivelig skal ha gitt dem åtte tusen kroner i uka til å bruke på klær, og at det var forventet at jentene skulle delta i gruppesex, skrev Cosmopolitan, som siterte fra boka.

Overfor E! valgte Hefner å fnyse av anklagene, og uttalte at han synes det er synd at «enkelte velger å skrive om historien, i et forsøk på å holde seg i rampelyset».

LES OGSÅ: Får ikke fred fra eksen

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
Slik gikk det med barnestjernen

Slik gikk det med barnestjernen

Avslører hemmelig kjæreste

Avslører hemmelig kjæreste

Disse bildene setter fart på babyryktene

Disse bildene setter fart på babyryktene

Derfor slutter hun i P3

Derfor slutter hun i P3

- Så flau at hun ikke tør å forlate huset

- Så flau at hun ikke tør å forlate huset

Viser frem sixpacken fire måneder etter fødselen

Viser frem sixpacken fire måneder etter fødselen

Barbra Streisand beklager sjokkuttalelser

Barbra Streisand beklager sjokkuttalelser

- Hun har forandret livet mitt til det bedre

- Hun har forandret livet mitt til det bedre

Tragediene og skandalene som rammet «American Idol»-stjernene

Tragediene og skandalene som rammet «American Idol»-stjernene

Stjerneromansen «ingen» visste om. På innsiden av det bisarre ekteskapet

Stjerneromansen «ingen» visste om. På innsiden av det bisarre ekteskapet

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255