BRUDD: Timbaland og Monique Idlett Mosley går hver til sitt. Foto: Getty Images Entertainment/Getty Images/All Over Press
BRUDD: Timbaland og Monique Idlett Mosley går hver til sitt. Foto: Getty Images Entertainment/Getty Images/All Over PressVis mer

Skilles etter fem år

Kona til Timbaland har søkt om skilsmisse.

SEOGHØR.NO: I 2007 fridde hip-hop artisten og produsenten Timbaland (41) til pressesekretæren sin Monique Idlett. Året etter giftet de seg i en romantisk seremoni på den eksotiske øya Aruba.

Nå er ekteskapet over, skriver TMZ.com som har en kopi av skilsmissepapirene.

Monique og Timbaland, som egentlig heter Timothy Zachery Mosley, har vært et par i ti år og har datteren Reign (5) sammen. I tillegg har hun en ti år gammel sønn fra et tidligere forhold.

Monique søker ikke bare om barnebidrag for begge ungene, men også underholdningsbidrag og livsforsikring, samt privatskole, ferier og sommerleir til barna, skriver nettstedet.

Tobarnsmoren hevder at hun har det så trangt økonomisk at hun måtte låne penger av en venn for å betale for advokathjelp. Dette vil hun nå at Timbaland, som er god for rundt 480 millioner kroner, skal tilbakebetale for henne. Hun vil i tillegg ha penger mens skilsmisseprosessen pågår.

Timbaland har tjent seg styrtrik som plateprodsent for artister som blant annet Justin Timberlake, Nelly Furtado, Jay-Z, LL Cool J og Ludacris.

LES OGSÅ: Kjærligheten tok slutt etter bare seks uker