KORTVARIG: Katie og Brad ble kjent med hverandre fire måneder før bryllupet.  Foto: All Over Press
KORTVARIG: Katie og Brad ble kjent med hverandre fire måneder før bryllupet. Foto: All Over Press Vis mer

Skilles etter bare to måneder

Hva gjør dere med de matchende hjertetatoveringene nå, Katie?

Publisert
SEOGHØR.NO: Katie Waissel (26) ble kjent da hun i 2010 var med som deltaker i den britiske versjonen av talentkonkurransen «X Factor».

Hun har blitt ansett som en av de mest kontroversielle deltakerne som har vært med i det britiske showet, etter at hun blant annet har vært med i en episode som omhandlet juks fra dommer Cheryl Cole (29), i tillegg til at flere mente at den unge sangerinnen ble stemt videre til tross for dårlige prestasjoner.

Den rocka sangerinnen havnet til slutt på en syvende plass, men har siden gitt ut soloalbum og blitt frontfigur i bandet Red Velvet.

I september i år giftet hun seg i en hemmelig seremoni i New Orleans med den amerikanske modellen Brad Alphonso (26). Da hadde paret kjent hverandre i fire måneder.

FÅ MED DEG VIDEO AV HØYDEPUNKTENE FRA KJENDISÅRET HER

Nå to måneder etter bryllupet skriver Daily Mail at paret har tatt ut skilsmisse, etter at sangerinnen fant ut at han allikevel ikke var den rette for henne.

- Katie ble blind av kjærlighet, og alt ble forhastet. Det tok ikke lang tid før hun forsto at forholdet ikke kom til å fungere, og at hun var blitt lei ham, sier en kilde ifølge nettstedet.

I forbindelse med bryllupet tok Brad og Katie matchende hjerte-tatoveringer på ringfingrene, som et symbol på deres kjærlighet. 

Det var ikke første gang Waissel hadde lekt med tanken om bryllup, da hun i september giftet seg med modellkjæresten. I 2009 var hun nemlig på nippet til å gifte seg med produsent Philipp Schwinger i Las Vegas.LES OGSÅ: Ashton Kutcher har endelig søkt om skilsmisse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer