BRUDD: For popstjernen og skuespiller-ektemannen. Her er de sammen på en filmpremiere i Hollywood i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix.
BRUDD: For popstjernen og skuespiller-ektemannen. Her er de sammen på en filmpremiere i Hollywood i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix.Vis mer

Fergie:

Skilles etter åtte års ekteskap

Stjerneparet brøt med hverandre i all hemmelighet tidligere i år.

(Seoghør.no): Etter åtte år som mann og kone går artisten Fergie (42) og ektemannen Josh Duhamel (44) hver til sitt.

Dette bekrefter paret selv til People torsdag kveld, norsk tid.

- Det var med dyp kjærlighet og respekt at vi bestemte oss for å gå separate veier tidligere i år, sier paret i en felles kunngjøring til nettstedet.

- For å gi familien vår best mulig måte til å tilpasse seg, ønsket vi å holde dette privat før vi delte det med offentligheten. Vi er og vil alltid stå sammen og støtte hverandre og familien vår.

Popstjernen, som traff Duhamel på settet til TV-serien hans «Las Vegas» i 2004, avslørte for to år siden at de gikk til ekteskapsterapi.

ND STATE FAIR See you tonight!!!

A post shared by Josh Duhamel (@joshduhamel) on

Paret har sønnen Axl (4) sammen.

I juni uttalte Duhamel seg om farsrollen, da han var gjest hos Ellen DeGeneres.

- Mesteparten av tiden vet jeg ikke hva jeg driver med. Hun er definitivt mer involvert enn meg. Hun er også mer tålmodig.

- Men det at jeg var 40 år gammel da jeg fikk barn, gjør nok at jeg er litt mer moden enn om jeg ble far som 22-åring, fortalte han, ifølge nettstedet.

People skriver videre at duoen ikke har blitt observert sammen offentlig den siste tiden, men at de virket som en lykkelig familie da de feiret sin åttende bryllupsdag i januar.

Den gang skrøt de begge av hverandre på sosiale medier med disse bildene:

happy 8th anniversary to my bae 💋💋

A post shared by Fergie (@fergie) on

8 years!! Love you babe.

A post shared by Josh Duhamel (@joshduhamel) on

LES OGSÅ: - Hver dag er en kamp for å holde seg edru