Skilles etter åtte år

Cheryl Hines er ikke lenger så begeistret for ektemannen.

FORTSATT VENNER: Paul Young og skuespiller Cheryl Hines er ikke like begeistret for hverandre som før, og går hver til sitt. Men de skal fortsatt være venner.  Foto: All Over Press
FORTSATT VENNER: Paul Young og skuespiller Cheryl Hines er ikke like begeistret for hverandre som før, og går hver til sitt. Men de skal fortsatt være venner. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: «Curb your enthusiasm»-skuespiller Cheryl Hines (44) har søkt om skilsmisse fra ektemannen Paul Young, melder People.

Hines har vært gift med produsenten og manageren Young i åtte år, men 20. juli sendte hun inn skilmissepapirene. Paret har planer om å dele omsorgen for deres 6 år gamle datter Catherine Rose.

- De vil fortsatt være ekstremt gode venner, og vil oppdra datteren sammen, sier en talsperson for skuespillerinnen til People.

Hines spiller Seinfeld-skaperen Larry Davids kone i den populære serien «Curb your enthusiasm», som i norge sendes under tittelen «Ingen grunn til begeistring».

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tiger Woods skilsmisse er sluttført