Stacey Dash:

Skilles etter arrestasjonen

Giftet seg etter ti dager. Nå er det slutt.

BRUDD: «Clueless»-stjernen Stacey Dash skiller seg for fjerde gang. Her er hun fotografert med Alicia Silverstone i den populære filmen fra 1995. Foto: NTB scanpix
BRUDD: «Clueless»-stjernen Stacey Dash skiller seg for fjerde gang. Her er hun fotografert med Alicia Silverstone i den populære filmen fra 1995. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I 1995 kom ungdomsfilmen som nærmest definerte tiåret - «Clueless». Den romantiske komedien bergtar fortsatt nye generasjoner, og har kanskje særlig vært til inspirasjon på motefronten for mange. Den ikoniske gulrutede drakten som Alicia Silverstone har på seg i en av scenene ble blant annet brukt i en av musikkvideoene til Iggy Azalea for noen år siden.

Det er 25 år siden filmen kom ut i år, og skuespillerne har alle gått forskjellige veier. Brittany Murphy døde i 2009, mens ovennevnte Silverstone holder koken i Hollywood. Det samme gjør Stacey Dash (53), som spilte Dionne Davenport i filmen.

Siden den gang har hun vært å se i en rekke filmer, men det er muligens privatlivet hennes som har fenget mest. Hele fire ganger har hun giftet seg siden 1990-tallet, med fire forskjellige menn. Denne uken ble det kjent at den fjerde skilsmissen også står på dør.

Skilt igjen

Page Six skriver at Dash og advokat Jeffrey Marty nå går fra hverandre, etter å ha vært gift i rundt to år. De giftet seg i 2018, bare ti dager etter at de møtte hverandre for første gang. Stormforelskelsen skulle derimot legge seg på sikt, og nå går paret altså fra hverandre.

NYSINGEL: Stacey Dash skilles etter to år. Dette er hennes fjerde skilsmisse fra hennes fjerde mann. Foto: NTB scanpix
NYSINGEL: Stacey Dash skilles etter to år. Dette er hennes fjerde skilsmisse fra hennes fjerde mann. Foto: NTB scanpix Vis mer

Dash bekrefter bruddet på sin egen Instagram.

«Ektemannen min og jeg har tatt den tøffe beslutningen om å avslutte ekteskapet vårt. Etter mange bønner føler jeg at dette er den riktige veien for oss begge. Jeg ønsker ham ingenting annet enn det beste. Takk for at dere støtter oss, og respekterer privatlivet vårt i denne vanskelige tiden», skriver skuespilleren.

Det er derimot ikke kjent om de faktisk har skilt seg, eller om de bare har separert seg. Nettmagasinet skriver at de ikke har funnet noen dokumenter som tilsier at de har søkt om skilsmisse ennå.

Bruddet kommer neppe som noen overraskelse på dem som har fulgt paret tettest. I september ble Dash nemlig arrestert for legemsbeskadigelse i hjemmet. Det var hun som ringte 911 og hevdet at ektemannen hadde angrepet henne. Likevel var det hun som til slutt ble arrestert.

I KASJOTTEN: Stacey Dash ble i september arrestert for å angivelig ha slått mannen sin. Saken ble senere droppet. Foto: NTB scanpix
I KASJOTTEN: Stacey Dash ble i september arrestert for å angivelig ha slått mannen sin. Saken ble senere droppet. Foto: NTB scanpix Vis mer

Saken ble derimot senere droppet. Dash har selv hevdet at det ikke var en stor sak, og at det bare eskalerte litt mer enn det var behov for.

Ble superstjerne

Dash spilte altså den vakre og viljesterke Dionne i «Clueless»-filmen og TV-serien med samme navn på midten av 1990-tallet. Der spilte Dash en 17 år gammel jente fra Beverly Hills, til tross for at hun var nesten 30 år gammel da hun Dionne-debuterte i «Clueless»-filmen i 1995.

De siste årene har hun vært aktuell med filmer som «Lap Dance» og «Sharknado: The 4th Awakens», men suksessen hun hadde på 1990-tallet matches liksom aldri. Tobarnsmorens hovedfokus er kanskje barna Austin og Lola, men hun har altså flere prosjekter på gang.

KONTROVERSIELL: Mange har hatt sitt å si om Dash opp gjennom årene, av flere grunner. Foto: NTB scanpix
KONTROVERSIELL: Mange har hatt sitt å si om Dash opp gjennom årene, av flere grunner. Foto: NTB scanpix Vis mer

Med årene har Dash også blitt litt av et sexsymbol. At hun er i midten av 50-årene stopper ikke folk fra å kommentere hvor vakker hun er. Travis Scott nevnte faktisk Dash i en sang for noen år siden, men det var trolig av andre grunner.

Dash er nemlig nokså kontroversiell i visse miljøer, fordi hun tilhører en konservativ fløy i politikken. Hun er republikaner og har åpenlyst støttet Donald Trump.

LES OGSÅ: Slik bekrefter hun endelig forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer