Skilles etter 96 dager

Bob Geldof jubler over datterens brudd.

UFLAKS FOR MAX: Max Drummey skal være knust, men Peaches Geldof er fast bestemt på å skille seg etter kun 96 dager som ektepar. Foto: All Over Press
UFLAKS FOR MAX: Max Drummey skal være knust, men Peaches Geldof er fast bestemt på å skille seg etter kun 96 dager som ektepar. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Peaches Geldof (19) sjokkerte både sine venner og familie da hun for litt over tre måneder siden giftet seg i hemmelighet med rockemusikeren Max Drummey (24) i Las Vegas.

Nå sjokkerer Peaches igjen. Hun vil nemlig skille seg etter kun 96 dager som gift kvinne!

Skandalebryllupet kom i kjølvannet av at Peaches ble avslørt som narkotikamisbruker, og rett før hun ble tatt for butikktyveri for fjerde gang.

Nå skal Peaches ifølge News Of The World ha innsett at det var et feilgrep å gifte seg så fort med Max.

- Hun liker ham ikke lenger og vil gå videre. For henne er det så enkelt. Hun vil bare skille seg og finne seg en ny kjæreste, sier en kilde nær Peaches Geldof til
avisa.

Bryllupet falt ikke i god jord hos Peaches' kjente pappa sir Bob Geldof- som i lang tid har vært bekymret for sin eldste datter.

Sir Bob Geldof skal derfor være glad for datterens beslutning, men han følger fortsatt nøye med på hva hun gjør, for å hindre at hun havner i nye skandaler.

Peaches' venner tror partyjenta søkte tilflukt i ekteskapet etter å ha blitt avslørt som kokainmisbruker.

- Hun ville ha et nytt liv, og så Max og New York som en løsning. Ingen av vennene hennes er overrasket over det som har hendt, sier en kilde til News Of The World.

Mens Peaches allerede har begynt å se etter nye kjæresteemner, skal hennes ektemann være knust.

- Han trodde virkelig at dette skulle bli en langvarig forpliktelse, men Peaches har ødelagt drømmene hans, sir en venn av paret.

Har du et kjendistips? Send det til [email protected]!

LES OGSÅ:  Peaches tatt på fersken -igjen!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer