Petter Northug:

Skilles etter 37 år

- I en livskrise nytter det ikke å synes synd på seg selv.

GÅR FRA HVERANDRE: May og John Northug har bestemt seg for å skille seg, etter 37 års samliv. Her er de fotografert med sønnen Petter i 2011. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
GÅR FRA HVERANDRE: May og John Northug har bestemt seg for å skille seg, etter 37 års samliv. Her er de fotografert med sønnen Petter i 2011. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix Vis mer
Publisert

I over 30 år har Norges kanskje mest kjente idrettsfamilie, familien Northug, stått sammen i både medvind og motgang. Pappa John (61) og mamma May (52) har ofret alt for sine tre sønners ambisjoner i langrennssporet, og heiet frem Petter (33), Tomas (29) og Even (23) fra sidelinjen og på hjemmebane.

Nyheten om at ekteparet nå har valgt å gå fra hverandre, overrasker nok derfor mange. Overfor Se og Hør bekrefter pappa Northug skilsmissen.

- I en livskrise nytter det ikke å synes synd på seg selv, og dyrke sorgen. Livet går videre. Min førsteprioritet er å være der for gutta mine, sier han.

Les hele intervjuet med John Northug i tirsdagens utgave av Se og Hør.

Støtter sønnene

May og John har altså bestemt seg for å gå fra hverandre etter 37 års samliv. De møtte hverandre i ungdommen, og aldersforskjellen på ni år skulle ikke bli noen stopper for kjærligheten deres. Sammen fikk de altså tre sønner, som alle har gjort det stort i langrennssporet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer