Billy Ray Cyrus og Tish Cyrus:

Skilles etter 28 år

Det er tredje gang foreldrene til popartist Miley Cyrus går hver til sitt.

BRUDD: Det er over for countryartist Billy Ray Cyrus og kona Tish Cyrus. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB
BRUDD: Det er over for countryartist Billy Ray Cyrus og kona Tish Cyrus. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Countryartist Billy Ray Cyrus (60) og kona Tish (54), foreldrene til popartist Miley Cyrus (29), går hver til sitt etter 28 år sammen. Det melder blant annet People.

Det skal være Tish som har søkt om skilsmisse.

Dette er tredje gangen fembarnsforeldrene søker om skilsmisse i løpet av de siste tolv årene. De to foregående søknadene ble trukket, men nå ser det ut til at de igjen ønsker å gå hver til sitt.

Har fem barn sammen

Mileys foreldre har vært sammen i hele 28 år, men skal ikke ha bodd sammen de to siste årene.

Paret giftet seg i 1993 og har fem barn sammen, Brandi (34), Trace (33), Miley (29), Braison (27) og Noah (22).

Ettersom parets yngste er 22 år, blir det ingen problemer knyttet til omsorgsretten når de nå velger å avslutte forholdet.

«PARTY IN THE USA»: Under «Mileys New Years Eve PartY» fikk Miley Cyrus problemer med toppen. Video: NBC / PRIVAT. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Parets tredje brudd

Første gang Mileys foreldre valgte å gå hver til sitt var i 2010, den gangen var det Billy Ray Cyrus som søkte om skilsmisse. Denne ble imidlertid trukket tilbake fem måneder senere.

- Jeg har droppet skilsmissen. Jeg ønsker å sette sammen familien min igjen, uttalte countryartisten den gangen, ifølge People.

I 2013 ble det på nytt meldt om brudd, og da var det Tish som søkte om skilsmisse, men også denne gangen fant de tilbake til hverandre.

Nå skal paret altså ha bodd fra hverandre i to år, og ifølge TMZ så man sist paret sammen med hverandre offentlig i 2020.

LES OGSÅ: Setter fart på romanseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer