Skilles etter 27 år

Skandinavisk film og teaters førstedame, danske Ghita Nørby, avslutter ekteskapet.

SLUTT FOR FJERDE GANG: Filmlegenden Ghita Nørby avslutter sitt fjerde ekteskap. Foto: SCANPIX
SLUTT FOR FJERDE GANG: Filmlegenden Ghita Nørby avslutter sitt fjerde ekteskap. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO:  Etter 27 års ekteskap med komponisten Svenn Skipper, skal film- og teaterdiva Ghita Nørby (76) skilles.

Det skriver Nørby i en pressemelding, ifølge BT.dk.

- Nå går jeg ut av mitt fjerde ekteskap. Det har eksisteret i mange år, og det er med stor smerte jeg nå sier farvel til Svenn, skriver den prisbelønte skuespillerinnen.

Nørby og Skipper giftet seg 15. juli 1984, og har bodd sammen i deres felles hjem i Holte i Danmark. Huset legges nå ut for salg.

Hun ønsker ikke å gå nærmere inn på bakgrunnen for ekteskapsbruddet, som skal være udramatisk. Hun avviser imidlertid at det dreier seg om utroskap.

- Over tid har vi nok glidd fra hverandre og utviklet oss i hver vår retning. Det er ingen tredjepart involvert, sier hun til Bt.dk.

Ghita Nørby ble første gang gift i 1956 med arkitekten Mogens Garth-Grüner, som døde året etter. I 1963 ble det hun gift igjen, med sangeren Dario Campeotto, som hun har sønnen Giacomo med. I 1970 giftet hun seg for tredje gang, denne gangen med skuespillerkollega Jørgen Reenberg.

Seher.no møtte Ghita Nørby sist gang i vinter. Da benyttet hun anledningen til å skryte av norske skuespillere.


Nørby er spesielt kjent for det norske og skaninaviske publikummet for sine mange roller i tv og på film, deriblant 80-tallets «Matador», det nyere «Riket», og storfilmene «Babettes gjestebud» og «Hamsun».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Superparet swett sammen igjen