SKILLES ETTER 25 ÅR: Dawn French og Lenny Henry sier at de siden oktober har levd i «konstant diskusjon». Foto: All Over Press
SKILLES ETTER 25 ÅR: Dawn French og Lenny Henry sier at de siden oktober har levd i «konstant diskusjon». Foto: All Over PressVis mer

Skilles etter 25 år

- Vi har levd seks måneder i konstant diskusjon, sier Harry Potter-skuespillerinnens talsmann.

SEHER.NO: Det britiske skuespilller-ekteparet Dawn French (52) og Lenny Henry (51) har i 25 år vært kjent som to av Storbritannias fremste komikere.

Men nå har paret ifølge Daily Mirror bestemt seg for å skilles, etter at de innrømmer å ha kranglet i flere måneder.

- De bestemte seg i oktober og har siden da levd i en åpen, konstant og ærlig diskusjon. Separasjonen er i full enighet og de er fast bestemt på å bevare vennskapet, sier parets talsmann Neil Reading til avisen.

Dawn French er blant annet kjent fra sitt mangeårige samarbeid med Jennifer Saunders i komi-duoen «French & Saunders.» Hun har også spilt i «Harry Potter and the Prisoner of Azkaban» og «The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe.»

Lenny Henry har i tillegg til stand-up komedie også gjort suksess som skuespiller i flere Shakespeare-oppsetninger. Han er er også kjent for sn mangeårige innsats for veldedighetsorganisasjonen «Comic Relief».

Paret har datteren Billie (18) sammen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: - Jesse får ikke ei krone