Skilles etter 24 år

Tv-stjernen Tony Danza skilles fra kona Tracy Robinson etter 24 års ekteskap.

<strong>GÅR HVER TIL SITT:</strong> Dette bildet av Tony Danza og kona Tracy Robinson er tatt i forbindelse med en veldedighetstilstelning i Los Angeles i 2005. Foto: All Over Press
GÅR HVER TIL SITT: Dette bildet av Tony Danza og kona Tracy Robinson er tatt i forbindelse med en veldedighetstilstelning i Los Angeles i 2005. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tony Danza (59) og hans kone siden 1986, Tracy Robinson, har søkt om skilsmisse.


Det bekrefter en venn av paret, ifølge Contactmusic.com.

- Teknisk sett har de vært separert i noen år, men de jobbet seg igjennom det og var fremdeles sammen. Jeg vet ikke hva som har skjedd, men nå har de valgt å gjøre det offisielt, sier kilden.

Tony Danza og Tracy Robinson har to døtre på henholdsvis 17 og 23 år sammen.

Skuespilleren er mest kjent for sin rolle i den legendariske New York-situasjonskomedien «Taxi» (1978 til 1983) og tv-serien «Who's The Boss» (1984-1992).

I den senere tid har han gjort seg bemerket også på det store lerretet, blant annet i Oscar-vinneren «Crash» fra 2004, mot blant andre Matt Dillon og Don Cheadle.

Tony Danza har sin egen stjerne på Hollywood Walk of Fame.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dolph Lundgren skiller seg etter 17 år


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer