Erika Jayne og Tom Girardi:

Skilles etter 21 år

Erika Jayne bekrefter skilsmissen.

BRUDD: «Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Erika Jayne og ektemannen har gått fra hverandre. Foto: NTB
BRUDD: «Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Erika Jayne og ektemannen har gått fra hverandre. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kveld skriver E! News at «Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Erika Jayne (49) og advokat Thomas Girardi (81) skilles etter 21 års ekteskap.

Paret har som regel vernet godt om ekteskapet sitt og holdt kortene tett til brystet, men nå kan det altså se ut til at ikke alt har vært like rosenrødt.

- Etter nøye vurdering har jeg bestemt meg for å avslutte ekteskapet med Tom Girardi. Dette er ikke et lett valg. Jeg har stor kjærlighet og respekt for Tom og for årene og livet vi bygget sammen, heter det i en uttalelse fra Jayne.

- Det er mitt største ønske å få gå gjennom denne prosessen med respekt for privatlivet som både Tom og jeg fortjener, sier hun videre, og legger til at hun håper dette blir respektert.

TOM GIRARDI: Etter 21 års ekteskap er det slutt mellom advokaten Tom Girardi og Erika Jayne. Her var førstnevnte i fjor. Foto: Eugene Powers/Splash News/NTB
TOM GIRARDI: Etter 21 års ekteskap er det slutt mellom advokaten Tom Girardi og Erika Jayne. Her var førstnevnte i fjor. Foto: Eugene Powers/Splash News/NTB Vis mer

Stjernepar

Stjerneparet giftet seg i 1999 etter å ha møttes på Chasen's i West Hollywood. Den gang serverte 49-åringen drinker, mens Girardi ofte var gjest.

«Etter å ha jobbet på restauranten i ett år bestemte jeg meg en kveld for å gi Tom telefonnummeret mitt», skrev Jayne i boka si, «Pretty Mess», i 2018, og fortsatte:

«Vi sto foran en stor peis. «Hørte du at jeg er singel?» spurte jeg ham».

Seks måneder seinere ble de forlovet, men ved flere anledninger har realitystjerna måtte forsvare ekteskapet sitt med den 32 år eldre advokaten.

- Jeg har alltid måtte takle dette. Den yngre kvinnen som giftet seg med den rikere, eldre mannen, har hun uttalt i tv-programmet.

- Jeg mener, jeg er lei av å måtte rettferdiggjøre mitt 20 år lange ekteskap. Få deg et like langt ekteskap, så kan du snakke til meg, fortsatte hun.

Nektet å bære gifteringen

Spekulasjonene om hvorvidt ekteskapet var ektefølt eller ei, fikk ikke mindre fart på seg etter at det kom fram at Girardi ikke ønsket å bære noen giftering.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Tom sa «hør her: Jeg skal kjøpe alt du vil ha. Jeg bryr meg ikke hva det er. Du sier hva det er, men jeg kommer ikke til å bruke giftering. Jeg har aldri gjort det, og kommer aldri til å gjøre det. Jeg liker det ikke, det er ubehagelig. Plis ikke be meg gjøre det», skrev 49-åringen i boka si.

I 2017 overrasket Jayne igjen da hun avslørte i et intervju med Andy Cohen at hun og ektemannen ikke hadde noen ekteskapskontrakt ve den eventuell skilsmisse.

TV-FRUE: Erika Girardi, også kjent som Erika Jayne, er blant de mest kjente fruene i «Real Housewives of Beverly Hills». Her sammen med kollega Lisa Rinna i november i fjor. Foto: Gregory Pace/Shutterstock/NTB
TV-FRUE: Erika Girardi, også kjent som Erika Jayne, er blant de mest kjente fruene i «Real Housewives of Beverly Hills». Her sammen med kollega Lisa Rinna i november i fjor. Foto: Gregory Pace/Shutterstock/NTB Vis mer

- La meg fortelle deg noe, og la meg være tydelig. Jeg er gift med en veldig mektig advokat. En ekteskapskontrakt ville aldri stått i veien for ham uansett ... Det kommer til å bli som Tom vil, det kan jeg forsikre deg. Han hadde revet i stykker det papiret på to sekunder, sa hun ifølge E! News.

Hva utfallet av skilsmissen blir vil altså vise seg med tida.

Tidligere har Erika Jayne vært git med Thomas Zizzo som hun har den 26 år gamle sønnen Tommy Zizzo med. Skilsmissen med Jayne blir derimot den første for Girardi.

LES OGSÅ: - Melania venter på å skilles

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer