Erika Jayne og Tom Girardi:

Skilles etter 21 år

Erika Jayne bekrefter skilsmissen.

BRUDD: «Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Erika Jayne og ektemannen har gått fra hverandre. Foto: NTB
BRUDD: «Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Erika Jayne og ektemannen har gått fra hverandre. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kveld skriver E! News at «Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Erika Jayne (49) og advokat Thomas Girardi (81) skilles etter 21 års ekteskap.

Paret har som regel vernet godt om ekteskapet sitt og holdt kortene tett til brystet, men nå kan det altså se ut til at ikke alt har vært like rosenrødt.

- Etter nøye vurdering har jeg bestemt meg for å avslutte ekteskapet med Tom Girardi. Dette er ikke et lett valg. Jeg har stor kjærlighet og respekt for Tom og for årene og livet vi bygget sammen, heter det i en uttalelse fra Jayne.

- Det er mitt største ønske å få gå gjennom denne prosessen med respekt for privatlivet som både Tom og jeg fortjener, sier hun videre, og legger til at hun håper dette blir respektert.

Stjernepar

Stjerneparet giftet seg i 1999 etter å ha møttes på Chasen's i West Hollywood. Den gang serverte 49-åringen drinker, mens Girardi ofte var gjest.

«Etter å ha jobbet på restauranten i ett år bestemte jeg meg en kveld for å gi Tom telefonnummeret mitt», skrev Jayne i boka si, «Pretty Mess», i 2018, og fortsatte:

«Vi sto foran en stor peis. «Hørte du at jeg er singel?» spurte jeg ham».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer