Jennifer Grey:

Skilles etter 19 år

«Dirty Dancing»-stjernen Jennifer Grey og ektemannen Clark Gregg skiller veier.

SKILLES: «Dirty Dancing»-stjernen Jennifer Grey skal skilles fra ektemannen Clark Gregg - etter 19 års ekteskap. Her er hun i kjent positur med motspilleren Patrick Swazye. Foto: NTB Scanpix
SKILLES: «Dirty Dancing»-stjernen Jennifer Grey skal skilles fra ektemannen Clark Gregg - etter 19 års ekteskap. Her er hun i kjent positur med motspilleren Patrick Swazye. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

«Dirty Dancing»-stjernen Jennifer Grey (60) og ektemannen Clark Gregg (58) skal skilles etter 19 år som mann og kone. Det opplyser de begge i sine respektive innlegg på Instagram.

- Etter 19 år sammen, ble vi separert i januar, vel vitende om at vi alltid vil være en familie som elsker, setter pris på og bryr seg om hverandre, skrev eksparet.

LYKKEN BRAST: Jennifer Grey og Clark Gregg skiller lag etter 19 års ekteskap. Foto: NTB Scanpix
LYKKEN BRAST: Jennifer Grey og Clark Gregg skiller lag etter 19 års ekteskap. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre skrev Grey og Gregg at de ganske nylig hadde tatt beslutningen om å gå fra hverandre for godt.

- Men vi forblir nære venner og er dypt takknemlige for det livet vi har delt og den fantastiske datteren vi har oppdratt, skrev de videre, før Grey i sitt innlegg slo fast at hun gråt mens hun skrev det.

«Dirty Dancing»-stjernen og Gregg giftet seg i juli 2001, og sammen har de den 18 år gamle datteren Stella. Grey har tidligere også vært forlovet med Matthew Broderick (58), som i dag er godt gift med «Sex og singelliv»-stjernen Sarah Jessica Parker (55).

Hun har i sin tid også hatt et forhold til selveste Johnny Depp (57), samt den amerikanske TV-journalisten George Stephanopoulos (59).

PRØVER SEG: Ørjan Burøe og Marna Haugen Burøe prøver å gjenskape det berømte «Dirty Dancing»-løftet. Vis mer

Spilte med eksen

Jennifer Grey er nok mest kjent for sin rolle som Frances «Baby» Houseman i den legendariske filmen «Dirty Dancing» fra 1987, der hun som kjent spilte mot kjekkasen Patrick Swayze, som gikk bort i 2009.

Hun har også medvirket i en rekke andre filmer og TV-serier siden «Dirty Dancing»-suksessen på 1980-tallet. I 2006 spilte hun i filmen «Road To Christmas» sammen med eksmannen, der de begge hadde hovedrollene.

KJENTE FJES: Jennifer Grey og Patrick Swayze spilte nyforelsket kjærestepar i dansefilmen «Dirty Dancing» fra 1987. Nå skal førstnevnte skilles. Foto: NTB scanpix
KJENTE FJES: Jennifer Grey og Patrick Swayze spilte nyforelsket kjærestepar i dansefilmen «Dirty Dancing» fra 1987. Nå skal førstnevnte skilles. Foto: NTB scanpix Vis mer

Clark Gregg er nemlig også skuespiller, men 58-åringen har også markert seg som regissør opp gjennom årene, senest i serien «Agents of S.H. I. E. L. D», der han også har hatt en av de sentrale rollene.

De senere årene har imidlertid Jennifer Greys karriere vært så som så, men man skal ikke glemme at hun stakk av med seieren i dansekonkurransen «Dancing With The Stars» i 2010.

Ifølge Grey selv var det i 1989 - altså to år etter «Dirty Dancing» - at karrieren begynte å gå nedover. Etter at hun la seg på operasjonsbordet for å fikse på sin karakteristiske nese, skal hun ha blitt ugjenkjennelig for fansen.

I 2012 fortalte hun overfor Mirror at hun plutselig kunne dra ut å spise hvor som helst uten at noen enset at det var henne, og hun omtalte det plastiske inngrepet for «neseoperasjonen fra helvete».

BRUDD: Isabelle Eriksen og Erik Sæter har gjort det slutt. Det avslører Eriksen i en video på YouTube. Video: Youtube / Isabelle Eriksen. Foto: Privat Vis mer

- Jeg gikk inn i operasjonsrommet som en kjendis og kom ut som en anonym. Jeg vil alltid være hun kjente skuespillerinnen som ingen kjenner igjen. På grunn av en neseoperasjon, sa hun den gang.

LES OGSÅ: Avslører brudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer