Skilles etter 18 år som ektepar

Hollywood-stjernen Melanie Griffith har søkt om skilsmisse fra Antonio Banderas.

SLUTT: Kjærligheten har tatt slutt for skuespillerparet Melanie Griffith og Antonio Banderas. De møttes under innspillingen av den romantiske komedien "Two Much" i 1995 og giftet seg året etter. Foto: IMAGO/ All Over Press
SLUTT: Kjærligheten har tatt slutt for skuespillerparet Melanie Griffith og Antonio Banderas. De møttes under innspillingen av den romantiske komedien "Two Much" i 1995 og giftet seg året etter. Foto: IMAGO/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Forholdet mellom stjerneparet Melanie Griffith (56) og Antonio Banderas (53) er over, melder TMZ.com.

Det skal være Griffith som har levert inn skilsmissepapirene og hun har oppført standardfrasen «uforenelige forskjeller» som grunn til bruddet.

Skuespillerduoen, som har vært et par i 18 år, har datteren Stella (17) sammen.

Griffith skal ha søkt om å motta barnebidrag fra Banderas, samt delt foreldreansvar for datteren - som fyller 18 år i september.

Ifølge nettstedet er bruddet av den vennskapelige sorten, men det kan bli en utfordring for dem å dele alt av eiendom de har i både USA og Spania, sier kilder.

FRA LYKKELIGE TIDER: Antonio, Melanie Griffith og datteren Stella i Spania i 2012.  Foto: All Over Press
FRA LYKKELIGE TIDER: Antonio, Melanie Griffith og datteren Stella i Spania i 2012. Foto: All Over Press Vis mer

Det har flere ganger blitt spekulert i at ekteskapet mellom «Zorro»-skuespilleren og «Working Girl»-stjernen har vært i ferd med å gå oppløsning.

Sommeren 2012 dukket Griffith, som i mange år har slitt med sitt rusmisbruk, sett på handletur uten gifteringen på fingeren.

Banderas, som giftet seg med henne i 1996, har også tidligere blitt filmet mens han kysset en ung jente på nattklubb og flørtet heftig med en kvinnelig kollega under filmfestivalen i Cannes.

Dette blir Melanies fjerde skilsmisse.

Hun har tidligere vært gift to ganger med «Miami Vice»-stjernen Don Johnson (64), og eksene har skuespillerdatteren Dakota Johnson (24) sammen. Fra sitt fem år lange ekteskap med Steve Bauer (57) har hun sønnen Alexander Bauer (28).

Banderas har vært gift en gang tidligere, men har ingen flere barn.

LES OGSÅ: Ekteskapet tok slutt ett år etter fødselen

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer