Solveig Gulbrandsen og ektemannen:

Skilles etter 17 år

Brudd for fotball-profilen og ektemannen.

BRUDD: Solveig Gulbrandsen og Espen Andreassen er ikke lenger et par. Foto: Espen Solli / Se og Hør
BRUDD: Solveig Gulbrandsen og Espen Andreassen er ikke lenger et par. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert

Det var lørdag 29. mai 2004, pinseaften, at tidligere landslagsprofil i fotball, Solveig Gulbrandsen (40) giftet seg med sin kjære Espen Andreassen (52), som på den tiden var assistenttrener for klubben Gulbrandsen spilte for, nemlig Kolbotn.

TRENINGSFRI: Solveig Gulbrandsen var den eneste av de norske jentene som ikke trente i dag. Hun hadde "pensjonistdagen" sin. Vis mer

Viet av statsministeren

Bryllupet fant sted i Stavern kirke, og paret ble viet av daværende statsminister, selveste Kjell Magne Bondevik (73).

- Jeg kjenner ingen andre prester, og synes det er flott å ha en prest som også er fotballinteressert. Seinest i sommer spilte jeg fotball sammen med Bondevik i Stavern, hvor jeg har feriert hvert år siden jeg ble født. Han har hytte i nærheten av vår, og er en av gjestene i bryllupet sammen med kona Bjørg, sa Gulbrandsen til Dagbladet i forkant av bryllupet.

Gulbrandsen og Andreassen holdt sammen som ektepar i drøye 17 år. Nå har imidlertid de to gått hvert til sitt.

Bekrefter brudd

Det bekrefter den tidligere fotballstjernen overfor Se og Hør.

- Jeg kan bekrefte at det er slutt mellom oss. Utover det ønsker jeg ikke å kommentere saken av hensyn til andre involverte.

Se og Hør har vært i kontakt med Andreassen som er klar over at saken omtales. Han ønsker imidlertid ikke å kommentere bruddet.

SKUFFET: Solveig Gulbrandsen har spilt 183 landskamper for det norske a-landslaget. Her depper hun etter at Norge tapte 1-2 for England i åttendedelsfinalen i VM i 2015 i Canada. Foto: Adrian Wyld / The Canadian Press / NTB
SKUFFET: Solveig Gulbrandsen har spilt 183 landskamper for det norske a-landslaget. Her depper hun etter at Norge tapte 1-2 for England i åttendedelsfinalen i VM i 2015 i Canada. Foto: Adrian Wyld / The Canadian Press / NTB Vis mer

Solveig Gulbrandsen har spilt for Kolbotn, Stabæk, amerikanske FC Gold Pride, samt Vålerenga, og står bokført med 183 landskamper og 55 mål for det norske a-landslaget.

Bare Hege Riise og Bente Nordby (172) har flere kamper for Norge.

Siden 2018 har hun også gjort seg bemerket som fotballekspert for TV 2.

LES OGSÅ: Tarjei Bø røper forlovelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer