Skilles etter 14 år

Skuespillerparet Monica Bellucci og Vincent Cassell går hver til sitt.

BRUDD: Både Monica Bellucci og Vincent Cassell er store stjerner i sine hjemland Italia og Frankrike, men de har også gjort internasjonale karrierer. Mens Bellucci er kjent fra «Matrix» og «The Passion of the Christ», husker vi Cassell fra «Ocean's Foto: FAME FLYNET
BRUDD: Både Monica Bellucci og Vincent Cassell er store stjerner i sine hjemland Italia og Frankrike, men de har også gjort internasjonale karrierer. Mens Bellucci er kjent fra «Matrix» og «The Passion of the Christ», husker vi Cassell fra «Ocean's Foto: FAME FLYNET Vis mer
SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernene Monica Bellucci (48) og Vincent Cassell (46) har tatt ut seperasjon etter 18 år som kjærester og 14 år som ektepar, bekrefter talspersonen hennes til E! Online.com.

Allerede i april kan det virke som om «Matrix»-stjernen hintet om at ikke alt var som det skulle være.
 
- Vi vet aldri hvor lenge ekteskapet vil vare. Det funker i dag, men hvem vet om ett år, sa hun i et intervju med bladet Grazia.

Omtrent på samme tid åpnet også Cassel seg om forholdet deres.

- Min kone og jeg er veldig forskjellige, og det er trolig nøkkelen til forholdet vårt etter å ha vært sammen i 18 år. Vi søker ikke anerkjennelse hos andre, fortalte han til Closer magasin.

Italienske Bellucci og franske Cassel eier leiligheter i London, Roma og Paris, og den mørke skjønnheten har også avslørt at de har tilbrakt mye tid hver for seg, selv om de var gift.

- Vi er veldig selvstendige, lever i ulike verdener og har forskjellige venner, sa hun til spanske Vanity Fair i februar.

Paret møttes på settet til den franske filmen «L'appartement» i 1996 og giftet seg fire år senere. De har døtrene Deva (8) og Léonie (3) sammen.LES OGSÅ: - De har funnet tilbake til hverandre