Jordana Brewster og Andrew Form:

- Skilles etter 13 år

«The Fast and the Furious»-stjernen skal ha skilt lagt med ektemannen tidligere i år.

OVER OG UT?: En kilde opplyser til underholdningsmagasinet at «The Fast and the Furious»-skuespilleren Jordana Brewster og ektemannen Andrew Form skal skilles. Foto: NTB Scanpix
OVER OG UT?: En kilde opplyser til underholdningsmagasinet at «The Fast and the Furious»-skuespilleren Jordana Brewster og ektemannen Andrew Form skal skilles. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

«The Fast and the Furious»-skuespilleren Jordana Brewster (40) skal ha skilt seg fra ektemannen, TV-produsenten Andrew Form (48) tidligere i år, opplyser en kilde til magasinet People. Paret har vært gift siden 2007, men skal nå altså ha valgt å gå hver sine veier, og skilles som venner, ifølge kilden.

- De har den største mulige respekt for hverandre. De forblir forpliktet til å være kjærlige foreldre til sine to barn, uttaler kilden.

Sammen har Brewster og Form de to sønnene Julian (6) og Rowan (3). Ifølge Peoples kilde skal skilsmissen ha gått rolig for seg, og ha skjedd i minnelighet.

Paret har imidlertid ikke selv bekreftet samlivsbruddet enda.

Giftet seg i 2007

Brewster og Form har vært gift i over tretten år, og giftet seg i en privat seremoni på den karibiske øya Nevis i 2007, ifølge People. Duoen møtte hverandre for første gang under innspillingen av filmen «The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning» i 2005.

I filmen hadde Brewster en av rollene, mens Form var produsent.

- Vi startet å date i all hemmelighet, du vet. Vi hang sammen i traileren min, for ellers ville det ha vært uprofesjonelt, fortalte «The Fast and the Furious»-stjernen til InStyle i forkant av bryllupet, ifølge People.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer