Jordana Brewster og Andrew Form:

- Skilles etter 13 år

«The Fast and the Furious»-stjernen skal ha skilt lagt med ektemannen tidligere i år.

OVER OG UT?: En kilde opplyser til underholdningsmagasinet at «The Fast and the Furious»-skuespilleren Jordana Brewster og ektemannen Andrew Form skal skilles. Foto: NTB Scanpix
OVER OG UT?: En kilde opplyser til underholdningsmagasinet at «The Fast and the Furious»-skuespilleren Jordana Brewster og ektemannen Andrew Form skal skilles. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

«The Fast and the Furious»-skuespilleren Jordana Brewster (40) skal ha skilt seg fra ektemannen, TV-produsenten Andrew Form (48) tidligere i år, opplyser en kilde til magasinet People. Paret har vært gift siden 2007, men skal nå altså ha valgt å gå hver sine veier, og skilles som venner, ifølge kilden.

- De har den største mulige respekt for hverandre. De forblir forpliktet til å være kjærlige foreldre til sine to barn, uttaler kilden.

Sammen har Brewster og Form de to sønnene Julian (6) og Rowan (3). Ifølge Peoples kilde skal skilsmissen ha gått rolig for seg, og ha skjedd i minnelighet.

Paret har imidlertid ikke selv bekreftet samlivsbruddet enda.

REALITYSKANDALE: Ekteparet Milojko «Mikan» Bozic og Milijana Bozic giftet seg i september. Nå skal mannen ønske skilsmisse, etter at kona var utro mot ham på direktesendt tv - med en 60-åring. Reporter: Ørjan Ryland Vis mer

Giftet seg i 2007

Brewster og Form har vært gift i over tretten år, og giftet seg i en privat seremoni på den karibiske øya Nevis i 2007, ifølge People. Duoen møtte hverandre for første gang under innspillingen av filmen «The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning» i 2005.

I filmen hadde Brewster en av rollene, mens Form var produsent.

KJENT PAR: Jordana Brewster og Andrew Form giftet seg i 2007, men nå tyder ting på at duoen har skilt veier. Foto: NTB Scanpix
KJENT PAR: Jordana Brewster og Andrew Form giftet seg i 2007, men nå tyder ting på at duoen har skilt veier. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi startet å date i all hemmelighet, du vet. Vi hang sammen i traileren min, for ellers ville det ha vært uprofesjonelt, fortalte «The Fast and the Furious»-stjernen til InStyle i forkant av bryllupet, ifølge People.

- Men hver dag hadde Andrew på seg noen arbeidsstøvler på settet, og hvis jeg ble filmet eller hvis det var utstyr i veien, så jeg alltid etter skoene hans. Det var komfortabelt å vite at han var i nærheten, la 40-åringen til.

Etter at innspillingen av filmen var ferdig høsten 2005, hadde de allerede blitt uadskillelige, og de reiste sammen til Bahamas der de feiret jul sammen. Kort tid etterpå flyttet Brewster inn i Forms bolig i Hollywood Hills i Los Angeles.

- Jeg var alltid den jenta som sa at jeg ikke ville flytte inn med noen før jeg giftet meg, og så gjorde jeg det bare. Jeg er den største hykleren noensinne! Jeg hadde vært sammen med ham i litt over en måned, og flyttet aldri tilbake til leiligheten min, har skuespilleren tidligere uttalt.

RIV I HJERTET: I kveldens Senkveld forteller Henriette Steenstrup om hva som hjalp henne da hun var midt oppi skilsmisse. Vis mer

Form fridde til 40-åringen etter at de hadde vært sammen i ett år, med en forlovelsesring bestående av platina, diamanter og smaragder.

Jordana Brewster er mest kjent for sin rolle som Mia Toretto i «The Fast and the Furious»-filmene. Andrew Form er på sin side en etablert filmprodusent, og har produsert filmer som «Friday the 13th», «The Purge» og «Ninja Turtles».

LES OGSÅ: Røper ny karrierevei

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer