<strong>SEPARERT:</strong> Benedicte Adrian har vært gift med sin franske ektemann i 13 år. Nå har paret imidlertid tatt ut separasjon, og den folkekjære artisten har flyttet hjem til Norge. Her er hun avbildet i 2010, da hun deltok som korleder i programmet «Det sto Foto: Stella Pictures
SEPARERT: Benedicte Adrian har vært gift med sin franske ektemann i 13 år. Nå har paret imidlertid tatt ut separasjon, og den folkekjære artisten har flyttet hjem til Norge. Her er hun avbildet i 2010, da hun deltok som korleder i programmet «Det sto Foto: Stella Pictures Vis mer

Skilles etter 13 år

Benedicte Adrian har flyttet hjem til Norge igjen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den folkekjære artisten Benedicte Adrian (47), først kjent fra popduoen Dollie de Luxe sammen med venninnen Ingrid Bjørnov (47), har flyttet hjem til Norge. Det melder Se og Hør.

Den tidligere «Idol»-dommeren har bodd 12 år i Sør-Frankrike etter at hun giftet seg med den franske piloten Gauthier Mouton (47) i 1998. Men nå har ekteparet, som har barna Victor (11) og Alexia (9) sammen, bestemt seg for å gå hver til sitt.

- Ja, det stemmer at vi har gått fra hverandre og tatt ut separasjon. Det ligger ikke noe dramatikk bak, og vi er gode venner, understreker Benedicte overfor Se og Hør.

47-åringens to barn, som snakker flytende norsk, har nå startet på skole i Norge. Benedicte understreker at hun er utrolig glad for å være hjemme i Norge, og at hun og Gauthier fortsatt har en veldig god tone.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han leker med meg og samboeren sin  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer