Skilles etter 13 år

Anette Bøe og Ole Jacob Libæk har gått fra hverandre.

BRUDD: Anette Bøe og Ole Jacob Libæk skilles etter 13 år som mann og kone.  Foto: Werner Juvik, Se og Hør
BRUDD: Anette Bøe og Ole Jacob Libæk skilles etter 13 år som mann og kone. Foto: Werner Juvik, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skidronningen Anette Bøe (55) har vært gjennom en svært tøff tid. I fjor var hun døden nær da hun ble angrepet av kjøttetende bakterier i nakken, i tillegg har hun de siste årene slitt med sterk tinnitus og døvhet på det ene øret. 

Nå har Bøe og ektemannen Ole Jacob Libæk (75) gått fra hverandre. 
 
– Jeg kan bekrefte at jeg har flyttet ut fra villaen vår på Bygdøy. Utover det ønsker jeg ikke å kommentere saken nærmere, sier Anette til Se og Hør.

Hun og Ole-Jacob, som tidligere var skipsmegler og som nå er president i Norges Ishockeyforbund, har tre barn i alderen 14 til 22 år sammen.

FÅ MED DEG SEOGHØR.NO WEEKEND TV HER

De siste årene har den tidligere langrennshelten blant annet vært aktuell på TV i som deltager i utallige reality-program. Blant annet «4-stjerners middag», «Mesternes Mester», «Zebra Grand Prix», «Isdans» og «Fangene på Fortet».

Les mer om Anette Bøe i tirsdagens Se og Hør.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Endelig er hun frisk  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer