BRUDD: Kjærligheten tok slutt for Angie Harmon og ektemannen Jason Seahorn. Angie er kjent fra en rekke TV-serier som «Baywatch Nights», «Law & Order» og «Women's Murder Club». Hun er for tiden aktuell i «Rizzoli & Isles». Foto: Seth Browarnik/startraksphoto.co
BRUDD: Kjærligheten tok slutt for Angie Harmon og ektemannen Jason Seahorn. Angie er kjent fra en rekke TV-serier som «Baywatch Nights», «Law & Order» og «Women's Murder Club». Hun er for tiden aktuell i «Rizzoli & Isles». Foto: Seth Browarnik/startraksphoto.coVis mer

Skilles etter 13 år

Brudd for stjerneparet.

SEOGHØR.NO: TV-stjernen Angie Harmon (42) og den tidligere NFL-spilleren Jason Sehorn (43) går hver til sitt etter 13 år som ektepar.

Bruddet skal være av den vennskaplige sorten, men paret ber om ro for å verne om deres tre felles døtre Finley (11), Avery (9) og Emery (5).

- Av hensyn til barna ber de om respekt for privatlivet mens de kommer seg gjennom denne perioden i livet, sier Harmons talsperson til People.com.

Duoen forlovet seg på «The Tonight Show» med Jay Leno i 1998 etter at Sehorn overraskende dukket opp på TV-settet, gikk ned på kne og fridde foran publikum.

Sommeren tre år senere giftet de seg i en romantisk seremoni foran 400 gjester i Dallas i USA.

LES OGSÅ: Tom Cruise skal ha falt for supermodellen Miranda Kerr