Jaime King:

Skilles etter 12 år

Skal ha bedt om besøksforbud.

HVER TIL SITT: Ekteskapet mellom Jaime King og Kyle Newman skal være over. Her er de avbildet sammen i Los Angeles i julen i fjor. Foto: NTB Scanpix.
HVER TIL SITT: Ekteskapet mellom Jaime King og Kyle Newman skal være over. Her er de avbildet sammen i Los Angeles i julen i fjor. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-stjernen Jaime King (41) har søkt om skilsmisse fra ektemannen Kyle Newman (44) etter 12 år som ektepar. Det melder TMZ mandag.

Ifølge nettstedet skal bruddet være langt fra vennskapelig. Skuespilleren og modellen skal nemlig også ha bedt om besøksforbud fra Newman som hun har sønnene James Knight (6) og Leo Thames (4) med.

King giftet seg med regissøren i 2007 i Los Angeles etter at de hadde truffet hverandre på settet til filmen «Fanboys», skriver People som også omtaler skilsmissen.

- Jeg vet ikke hvorfor, men en del av meg ble tilknyttet ham med en gang og jeg elsket ham så høyt. Det var intenst. Jeg trodde aldri det skulle skje meg, fortalte 41-åringen til InStyle Weddings like etter bryllupet, ifølge nettstedet.

Voldelig angrep

Bruddnyheten kommer to år etter at Jamie King ble brutalt overfalt av en hjemløs i Los Angeles.

King, som er kjent fra filmer som «Pearl Harbor» og «Sin City», befant seg på en parkeringsplass i millionbyen da gjerningsmannen forsøkte å bryte seg inn i bilen hennes, skrev Entertainment Tonight den gang.

Mens tobarnsmoren sto på utsiden av kjøretøyet, satt den ene sønnen hennes hjelpeløs i baksetet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer