Jaime King:

Skilles etter 12 år

Skal ha bedt om besøksforbud.

HVER TIL SITT: Ekteskapet mellom Jaime King og Kyle Newman skal være over. Her er de avbildet sammen i Los Angeles i julen i fjor. Foto: NTB Scanpix.
HVER TIL SITT: Ekteskapet mellom Jaime King og Kyle Newman skal være over. Her er de avbildet sammen i Los Angeles i julen i fjor. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-stjernen Jaime King (41) har søkt om skilsmisse fra ektemannen Kyle Newman (44) etter 12 år som ektepar. Det melder TMZ mandag.

Ifølge nettstedet skal bruddet være langt fra vennskapelig. Skuespilleren og modellen skal nemlig også ha bedt om besøksforbud fra Newman som hun har sønnene James Knight (6) og Leo Thames (4) med.

King giftet seg med regissøren i 2007 i Los Angeles etter at de hadde truffet hverandre på settet til filmen «Fanboys», skriver People som også omtaler skilsmissen.

- Jeg vet ikke hvorfor, men en del av meg ble tilknyttet ham med en gang og jeg elsket ham så høyt. Det var intenst. Jeg trodde aldri det skulle skje meg, fortalte 41-åringen til InStyle Weddings like etter bryllupet, ifølge nettstedet.

Voldelig angrep

Bruddnyheten kommer to år etter at Jamie King ble brutalt overfalt av en hjemløs i Los Angeles.

King, som er kjent fra filmer som «Pearl Harbor» og «Sin City», befant seg på en parkeringsplass i millionbyen da gjerningsmannen forsøkte å bryte seg inn i bilen hennes, skrev Entertainment Tonight den gang.

Mens tobarnsmoren sto på utsiden av kjøretøyet, satt den ene sønnen hennes hjelpeløs i baksetet.

«Det var et utrolig voldelig angrep, der sønnen min åpenbart var målet. Det er veldig skremmende å tenke på», delte King om den skumle hendelsen i et lengre Instagram-innlegg.

Ifølge politiet i Beverly Hills skal den rabiate mannen ha klatret opp på bilens frontrute, som delvis knuste, uten forvarsel. Kings venninne, som satt i førersetet, skal ha fått en flaske kastet etter seg da hun forsøkte å komme til unnsetning.

«Min modige venninne tok i bruk selvforsvarskunnskapene sine for å beskytte sønnen min fra glasskårene som sprutet. Han gikk til angrep, men fikk ikke tak i henne. Uten hennes heltedåd vil jeg ikke tenke på hva som kunne skjedd», skrev hun videre.

ÅPENHJERTIG: I et av sine siste intervjuer før nyheten om bruddet ble kjent, forteller Gunhild Stordalen åpenhjertig om støtten hun har fått av Petter Stordalen gjennom sykdommen. Video: TV Norge. Vis mer

LES OGSÅ: Supermodellen venter sitt andre barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer