Kathrine Sørland:

Skilles etter 12 år

Kathrine Sørland bekrefter bruddet overfor Se og Hør.

SKILLES: Etter 12 år som mann og kone skilles Kathrine Sørland og ektemannen Andreas Holck seg. Foto: NTB Scanpix
SKILLES: Etter 12 år som mann og kone skilles Kathrine Sørland og ektemannen Andreas Holck seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

1. juli 2006 giftet Kathrine Sørland (38) seg med Andreas Holck i Stavanger Domkirke, og to år senere ble de foreldre til sønnen Leon.

Nå kan Kathrine bekrefte at hun og ektemannen har flyttet fra hverandre etter 12 års ekteskap.

- Vi skilles som venner. Utover det har jeg ingen kommentar, sier Kathrine til Se og Hør.

Kjærlighet ved første blikk

Den tidligere «Top Model»-programlederen har tidligere beskrevet vielsen som «sitt livs lykkeligste øyeblikk».

- Det er da jeg gikk opp kirkegulvet. Det var helt magisk! Mange sier da de fikk barn, men jeg ville byttet ut forløsningen med vielsen når som helst, fortalte Kathrine åpenhjertig til Se og Hør sommeren 2014.

Kathrine og Andreas forlovet seg kun tre uker etter de ble kjærester. Modellen synes imidlertid ikke det var kort tid, med tanke på tiden hun brukte på å falle for ham:

- Jeg tror på kjærlighet ved første blikk. Jeg har opplevd det. Da jeg så Andreas, trengte jeg bare se på ham i ett sekund før jeg visste at det var ham jeg ville ha, har hun røpet overfor Se og Hør.

På Petter Stordalens tradisjonelle 16.mai-fest intervjues Kathrine Sørland og Andreas Holck på vei inn. Vis mer

Den siste tiden har det vært stille rundt den norske modellen Kathrine Sørland, men nå er hun aktuell i den kommende sesongen av «Farmen Kjendis». Hun avslørte også til Se og Hør for et år siden at hun hadde nok å henge fingrene i.

- Jeg har aldri vært travlere enn nå, jeg, sa hun og la til at hun er i gang med flere store prosjekter.

- Jeg jobber med både Bohus, Tilbords og Lindex, fortsatte Kathrine.

I tillegg til at modellen holder på med en rekke samarbeid, reiser hun også gjennom hele Norge for å holde foredrag.

- Jeg står på scenen egentlig hele tiden, uttalte hun.

Den vakre 38-åringen fortalte at hun trives godt med å ha mye å gjøre

Saken fortsetter nedenfor.

Fødselsdepresjon

For ti år siden ble hun mamma til Leon. Hun har tidligere vært åpen om den tøffe perioden etter fødselen, og at hun ble rammet av fødselsdepresjon.

Til Her og Nå har Kathrine fortalt at hun i årene etter at Leon ble født, ikke satte pris på spørsmålene hun ofte fikk om hun skulle gi et søsken til sønnen.

- Jeg blir stadig spurt om jeg skal ha flere barn, og særlig i starten ble jeg ganske irritert over spørsmålet. Jeg følte meg ikke klar for flere barn siden jeg nettopp hadde kommet meg på plass igjen i livet mitt etter å ha fått Leon, og jeg synes at det å få flere barn skal bunne i et egoistisk ønske om å få flere barn og ikke bare for å gi Leon et søsken. Jeg vil selvsagt følge en bror eller søster opp like godt som Leon, og da skal ting klaffe, sa hun åpenhjertig.

UTILSLØRT BONDEPIKE: Kathrine Sørland dukket opp i dette antrekket da Petter Stordalen inviterte til bondefest. Video: Endre Vellene / Dagbladet Vis mer Vis mer

Halvannet år etter at lille Leon kom til verden, sto Kathrine åpent fram i det nå nedlagte gratismagasinet Massiv, og fortalte om den tøffe tiden.

- Da jeg fikk Leon, var jeg skikkelig nedfor. Jeg følte ikke den lykken alle prater om. Jeg var redd og rett og slett deppa. Jeg trodde faktisk at livet jeg var vant til å leve, var over.

- Fødselsdepresjoner er jo et tema det er veldig tabubelagt å snakke om. Man skal nesten dø av lykke etter en fødsel. Jeg derimot, følte meg helt tom. Og det tok ganske lang tid før jeg ble lykkelig som mamma. Heldigvis har jeg en fantastisk mann som tok grep, sa hun til Massiv i 2010.

LES OGSÅ: Derfor vil han ikke tilbake på skjermen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer