Skilles etter 12 år

- Det er veldig tøft, men jeg har hatt mange gode venner å støtte meg til.

SLUTT: Siw og Dag Høili går hver til sitt etter å ha vært gift i tolv år. Foto: TV3
SLUTT: Siw og Dag Høili går hver til sitt etter å ha vært gift i tolv år. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Finansmannen Dag Høili (42) og kona Siw (41) har ifølge bladet Se og Hør gått hver til sitt, etter et tolv år langt ekteskap.

Det bekrefter Høili, som for mange er mest kjent fra TV3-serien «Norges Rike».

- Jeg kan bekrefte at vi skal skilles. Forholdet er et tilbakelagt kapittel. Å gå gjennom en skilsmisse er veldig tøft, men jeg har hatt mange gode venner å støtte meg til. Det er viktig å tenke framover, og det er utrolig mye positivt som skjer rundt meg om dagen. Så ting går veldig bra - til tross for skilsmisse, forteller han til Se og Hør.

Nå veksler Høili mellom å bo på hotell og hos venner, mens kona låner luksusleiligheten på Frogner. Finansmannen er ifølge Se og Hør god for omkring 600 millioner kroner.

Siw Høili ønsker via SMS ikke å kommentere saken overfor bladet.

Dag Høilis er sønn av Terje Høili, grunnleggeren av Europris-konsernet. I 2004 solgte familien 80 prosent av Europris til investorgruppen Industrikapital. Dag Høili er arving og er kjent for å være farts- og motorinteressert.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har fått flere mail fra single kvinner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer