Skilles etter 11 års ekteskap

James Marsden og kona går hver til sitt.

SKILLES: James Marsden og kona Lisa Linde har vært hgiftt i drøyt 11 år - nå har ekteskapet gått i oppløsning. Her er de to på vei fra en fest på celebre  Chateau Marmont i Los Angeles i februar. Foto: All Over Press
SKILLES: James Marsden og kona Lisa Linde har vært hgiftt i drøyt 11 år - nå har ekteskapet gått i oppløsning. Her er de to på vei fra en fest på celebre Chateau Marmont i Los Angeles i februar. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hollywood-stjernen James Marsden (38), blant annet kjent som mutanten Cyclops i de tre første «X-Men»-filmene, skal skilles fra kona Lisa Linde (39). Det skriver People.

Paret, som giftet seg i juli 2000, har barna Mary og Jack sammen. I de knapt en uke gamle rettsdokumentene, er «uforenlige forskjeller» oppført som skilsmissegrunnlag.

- Dette er en gjensidig avgjørelse. Begge er innstilt på å oppdra barna sine i fellesskap og forbli gode venner, sier Marsdens talsperson til People.

I 2008 uttalte «27 Dresses»-stjernen til People at det viktigste for paret alltid hadde vært å holde familien sammen og tilbringe tid i hverandres selskap. Forhåpenligvis vil dette fortsatt være viktige verdier for de to foreldrene.

- Når jeg ikke jobber, har jeg bare lyst til å være hjemme, understreket han da.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Nesten litt godt da hun fikk dø  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer