BRUDD: Jeremy Renner har gjort suksess i Hollywood, men på hjemmebane har det dessverre ikke gått like bra.  Foto: Stella Pictures
BRUDD: Jeremy Renner har gjort suksess i Hollywood, men på hjemmebane har det dessverre ikke gått like bra. Foto: Stella PicturesVis mer

Skilles etter 10 måneder

Lykken brast for Jeremy Renner og hans 20 år yngre modellkone.

SEOGHØR.NO: Den amerikanske skuespilleren Jeremy Renner (43) overrasket alle da han i høst avslørte at han i februar hadde giftet seg i hemmelighet med den kanadiske modellen Sonni Pacheco (23).

Nå er lykken derimot over for ekteparet, skriver TMZ.

Ifølge nettstedet er det 23-åringen som krever skilsmisse fra Hollywood-stjernen, og hevder at hun oppgir at «uforenelige forskjeller» er grunnen til bruddet.

I mars ble de to foreldre til datteren Ava Berlin.

Renner og Pacheco har aldri vist seg sammen under et offentlig arrangement, og sa i september at han går langt for å verne om familiens privatlivet:

- Jeg har prøvd å beskytte familien min. Beskytte kona mi sitt privatliv. Jeg vil ikke at hun skal bli overkjørt av mitt liv.

NORSKREGISSERT: Jeremy Renner spilte i kinosuksessen «Hansel and Gretel: Witch Hunters» i 2013, side om side med blant andre Gemma Arterton (t.v.). Filmen er regissert av nordmannen Tommy Wirkola. Foto: Stella Pictures
NORSKREGISSERT: Jeremy Renner spilte i kinosuksessen «Hansel and Gretel: Witch Hunters» i 2013, side om side med blant andre Gemma Arterton (t.v.). Filmen er regissert av nordmannen Tommy Wirkola. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ifølge TMZ krever Pacheco foreldreretten over datteren, i tillegg til økonomisk støtte av sin kommende eksmann.

Jeremy Renner er kjent fra filmer som «American Hustle», den norskregisserte filmen «Hansel and Gretel: Witch Hunters», og «Mission: Impossible - Ghost Protocol». Det var på settet til sistnevnte film at Renner og Pacheco møttes for første gang.

LES OGSÅ: - De så på meg som en raring

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.