«90 Day Fiancé»:

Skilles - skylder på svigermoren

Lykken ble kortvarig for «90 Day Fiancé»-profilene.

BRUDD: Realityparet avslører at de har bestemt seg for å skilles. Foto: Skjermdump Instagram
BRUDD: Realityparet avslører at de har bestemt seg for å skilles. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da den amerikanske TLC-serien «90 Day Fiancé» begynte å rulle over norske TV-skjermer, var Colt Johnson (36) blant dem som seerne fikk følge tett med på.

Det var i sesong seks at han dukket opp sammen med sin daværende forlovede Larissa Dos Santos Lima (34).

Paret giftet seg i 2018, men etter det som skal ha vært et svært turbulent ekteskap, ble lykken kortvarig. Knapt ett år etter ble det kjent at de skulle skilles, det omtalte blant andre US Weekly.

HÅVER INN: Amerikanske Stephanie Matto, kjent fra reality-programmet «90 Day Fiancé» får reaksjoner for å selge sin egen fis på glass. Video: Kine Falch Vis mer

Senere fant han imidlertid lykken på nytt. Denne gangen med Vanessa Guerra (31), som vi fikk bli bedre kjent med i spin-off-versjonen «90 Day: The Single Life». De ble etter hvert forlovet og giftet seg i 2021.

Ekteskapet skal tilsynelatende ikke bare vært en dans på roser for paret. Fredag ble det nemlig kjent at de nå skal skilles, melder People.

- Skylder på moren

Det var da deltakerne skulle spille inn gjenforeningen av «90 Day: The Single Life», at Johnson og Guerra avslørte at de hadde valgt å gå hver til sitt - etter mindre enn ett år som gift.

Ifølge Guerra skal ektemannens mor, Debbie Johnson (69), vært en av hovedgrunnene til at de skal skilles.

- Jeg flyttet ut, svarte Guerra, mens Johnson la til at de nå er separert.

Videre fulgte paret opp med at avgjørelsen om å skilles skjedde bare tre uker før gjenforeningsepisoden. Og på det tidspunktet bodde hun fremdeles hjemme med Johnson og moren.

SLO AN: Rosemarie Vega og Ed Brown ble et populært par å følge og gikk viralt etter opptredenen i «90 Days Fiancé». Nå snakker Rose ut om livet etter programmet. Video: Rød Løper/Discovery+. Vis mer

Bosituasjonen skal nemlig vært én av flere ting som Guerra syntes var vanskelig å forholde seg til. Spesielt da hun ble gravid i fjor, og stresset over hvordan det ville bli med et barn i hus i tillegg.

- Vi fortalte Debbie (moren journ.anm.) om det, og hun var veldig ... jeg mener, jeg vet at hun ikke visste at jeg var gravid i det hele tatt. Vi holdt det skjult for henne, sa hun og la til:

- Det var bare mye stress ... så jeg følte meg skyldig, som om jeg kanskje gjorde noe galt, og da tok jeg det ut på ham. Det ble bare mye.

- Fremdeles håp

Ekteskapet til Guerra skal ifølge Johnson ikke vært noe moren hans stilte seg noe særlig positiv til. Det var likevel aldri noe hun sa direkte eller våget å uttrykke overfor dem.

Det er imidlertid ingen nyhet at hun ikke liker sønnens utvalgte koner. Da han var gift med Larissa Dos Santos Lima havnet de stadig i en rekke krangler, ifølge People.

Til tross for en rekke utfordringer og en kommende skilsmisse, legger ikke Guerra skjul på at hun fremdeles har håp for at ekteskapet vil fungere likevel.

KJÆRLIGHET VED FØRSTE BLIKK: Nettdaterne Rosemarie og Ed i «90 days Fiancé: Before the 90 days» får oppmerksomhet over hele verden etter deltakelsen i programmet. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

Men bare på én betingelse, nemlig at Johnsons mor flytter ut fra huset.

- Jeg føler meg veldig kvalt fordi du hele tida er i Colts ansikt. Hvis jeg trenger ham, er du med en gang i ansiktet hans, fortalte hun til moren under gjenforeningen.

- Det knuser hjertet mitt

Paret kunne glede seg stort over at de skulle bli foreldre for første gang i fjor sommer. Guerra hadde nemlig blitt gravid og de ventet sitt første barn ut på vårparten.

Men så skjedde det som ikke skulle skje. Hun spontanaborterte og mistet barnet.

«...Vi begynte å se for oss ei framtid med barn. Dessverre er den eneste nyheten jeg kan gi om det er at det ikke lenger vil være med oss. Det knuser hjertet mitt», var blant det Colt skrev på Instagram.

I innlegget hadde han lagt ved et ultralydbilde og et bilde av et dokument som viste når graviditetstesten ble tatt, og når forventet termin skulle være.

Paret mottok flere kondolanser på bildedelingstjenesten, blant annet fra moren hans.

LES OGSÅ: Skilles etter 25 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer