Sean Penn:

Skilles - igjen

Sean Penn skiller seg fra sin 32 år yngre kjæreste.

SKILLES: Sean Penn skilles for tredje gang. Foto: Phil Mccarten / Shutterstock / NTB
SKILLES: Sean Penn skilles for tredje gang. Foto: Phil Mccarten / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

For litt over ett år siden kom nyheten om at skuespiller Sean Penn (61) hadde giftet seg med sin 32 år yngre kjæreste, australske Laila George (29).

Det var i oktober for fem år siden at 61-åringen ble koblet til George, som også er skuespiller. I fjor sommer kunne han avsløre at paret hadde giftet seg i all hemmelighet under coronapandemien.

Det bekreftet han i et intervju med The Independent, hvor han svarte på bryllupsryktene ved å vise fram gifteringen.

- Vi hadde et Covid-bryllup. Ved det mener jeg at vi sendte det på Zoom, og vi var hjemme med mine to barn og hennes bror. Vi gjorde det på den måten, sier den nygifte stjerna.

SKILLES: Det er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Nå skal kjærligheten mellom duoen ha tatt slutt. Fredag søkte 29-åringen om skilsmisse fra «Milk»-skuespilleren. Dermed er ekteskapet over etter et drøyt år, og Penn er skilt for tredje gang. Det bekrefter People.

Kjente ekser

For australskfødte Leila George har Oscar-vinneren Sean Penn trolig vært en viktig døråpner til filmbransjen. Hun debuterte som skuespiller samme år som de viste seg offentlig sammen for første gang, og har medvirket i flere filmer siden.

Hun var likevel ikke ukjent med filmbransjen før sitt profilerte forhold. Faren hennes er «Lov og orden»-stjernen Vincent D'Onofrio, og moren er 1980-tallets filmskjønnhet Greta Scacchi.

Penn var tidligere sammen med Charlize Theron, men de gikk hver til sitt i juni 2015. Han har også vært gift med Robin Wright (55) fra 1996 til 2010, og Madonna (63) fra 1985 til 1989. Skuespilleren har to barn fra ekteskapet med Wright, dattera Dylan Frances (30) og sønnen Hopper Jack (28).

CORONABRÅK: Superstjernen Madonna er i hardt vær etter et innlegg på Instagram. Video/foto: Twitter/Instagram/NTB Scanpix Vis mer

Penn og Madonna er fremdeles gode venner i dag, og i 2016 deltok de begge på en veldedighetsgalla for Madonnas organisasjon «Raising Malawi» i Miami.

Den gang overrasket «Like A Virgin»-sangerinnen med å erklære sin kjærlighet til eksmannen fra scenen.

- Jeg elsker deg fortsatt, sa Madonna ifølge Daily Mail, etter at hun hadde fått ekskjæresten til å komme opp på scenen.

Ingen kontakt

61-åringen har imidlertid ikke like godt forhold til sin andre ekskone. Sev om de har to voksne barn sammen, har ikke Penn og Wright noe kontakt.

- Det er rett og slett best slik, har Penn fortalt i flere intervjuer, og har beskrevet forholdet som konfliktfylt.

SKILLES: TMZ melder den 19. februar at Kim Kardashian og Kanye West skilles. Dagbladets kjendisreporter Karoline Pedersen kommenterer. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

Da de gikk fra hverandre i 2009 hadde ekteparet allerede søkt om separasjon og blitt gjenforent to ganger.

Tredje gang endte med skilsmisse og en tydelig bitter Penn.

Hvordan stemningen er mellom han og sin siste ekskone, George, er foreløpig ukjent da begge har til gode å uttale seg offentlig etter bruddet.

LES OGSÅ: Kysset på direkten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer