Shayne Lamas og Nik Richie:

Skilles: - Enden på visa

«Ungkaren»-stjernen og ektemannen går hver til sitt.

BRUDD: «Ungkaren»-stjerna Shayne Lamas og ektemannen Nik Richie går hver til sitt etter elleve år sammen. Her er de avbildet i 2013. Foto: Rob Latour / REX / NTB
BRUDD: «Ungkaren»-stjerna Shayne Lamas og ektemannen Nik Richie går hver til sitt etter elleve år sammen. Her er de avbildet i 2013. Foto: Rob Latour / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Amerikanske Shayne Lamas (35) ble kjent som kvinnen som kapret hjertet til ungkarsmannen Matt Grant (40) i den 13. sesongen av «Ungkaren» i 2008. Forholdet mellom realityprofilene varte imidlertid ikke lenge, og like etterpå brøt de forlovelsen.

To år senere fant Lamas lykken med bloggeren og internettpersonligheten Nik Richie (42). De giftet seg like så godt i Las Vegas - åtte timer etter at de først hadde møttes.

I åra som fulgte fikk de datteren Press Dahl Lamas-Richie (9) og sønnen Lyon Lamas-Richie (5).

SKILLES: TMZ melder den 19. februar at Kim Kardashian og Kanye West skilles. Dagbladets kjendisreporter Karoline Pedersen kommenterer. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

Brudd

Ti år og elleve måneder har gått siden det spontane bryllupet - og nå er det spikeren i kisten for ekteskapet.

Det bekrefter de begge på sine Instagram-kontoer.

«Venner og familie, etter elleve år sammen har jeg og Nik blitt enige om å ta ut skilsmisse», skriver tobarnsmoren innledningsvis til et bilde av henne og Richie iført boksehansker.

«Vi har bare kjærlighet og respekt for hverandre og verner om de årene vi delte sammen, minnene vi skapte og barna vi er så stolte av. Dette handler bare om to mennesker som vokser fra hverandre», fortsetter stjernen.

Til slutt ber hun fansen om å respektere eksparets privatliv i tiden fremover.

Richie har også delt den triste beskjeden:

«Enden på visa. På tide å gå videre. Takk til alle for deres støtte».

- Suksessfullt tiår

Som nevnt er Lamas vinner av den 13. sesongen av «Ungkaren».

Hun er datter av «The Bold and the Beautiful»-stjernen Lorenzo Lamas (63), og i 2009 medvirket de sammen i realityserien «Leave It To Lamas».

Overfor Fox News uttaler 35-åringen at hun etter bruddet med Grant følte seg ødelagt, og ønsket å finne kjærligheten på ny.

SKILLES: Shayne Lamas og Nik Richie skilles etter elleve år sammen. Foto: Jim Smeal / BEI / REX / NTB
SKILLES: Shayne Lamas og Nik Richie skilles etter elleve år sammen. Foto: Jim Smeal / BEI / REX / NTB Vis mer

- Sosietetslivet i Hollywood ga meg depresjon og jeg manglet mål og mening med livet, forteller hun åpenhjertig til nyhetskanalen.

Videre deler realitystjernen at hun møtte Richie og giftet seg med ham spontant. Tiden som fulgte etterpå inneholdt både opp- og nedturer.

- Jeg kan helt ærlig si at elleve år med ekteskap og to vakre og blomstrende barn - var et suksessfullt tiår. Nik og jeg er bestevenner og vil fortsette å oppdra barna våre som et team, men ekteskapet vårt har vært tomt i flere år. Nik og jeg har ikke vært intime på nesten ett år, og man trenger ikke å være rakettforsker for å skjønne at det har tæret på ekteskapet, uansett hvor mye respekt man har for hverandre

Avgjørelsen om å skilles ble tatt med sunn fornuft, opplyser kjendisdatteren avslutningsvis.

BRUDD: Victoria Nadine snakker om bruddet med Silas Massa Vasstrand på «Senkveld». Video: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Forsvarer den svindyre skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer