VIL FÅ KONA UT AV TESTAMENTET: Dennis Hopper ligger på dødsleiet, og den siste tiden sin bruker han på å få kona Victoria ut av testamentet, melder Huffington Post. - Alt dette handler om penger, og om hvem som skal arve hva, forteller en venn av fa Foto: All Over Press
VIL FÅ KONA UT AV TESTAMENTET: Dennis Hopper ligger på dødsleiet, og den siste tiden sin bruker han på å få kona Victoria ut av testamentet, melder Huffington Post. - Alt dette handler om penger, og om hvem som skal arve hva, forteller en venn av fa Foto: All Over PressVis mer

- Skiller seg på dødleiet

- Dette handler om å få Victoria ut av testamentet, og bare det...

SEHER.NO:  Dennis Hopper (73) ligger nå på dødsleiet, etter å ha blitt diagnostisert med prostatakreft. Ifølge Huffingtonpost lever han på overtid, og har bare kort tid igjen. Og den korte tiden bruker han på å skille seg.

Hopper har nemlig bestemt seg for å skille seg fra konen gjennom 15 år, Victoria Hopper, som er moren til deres 6 år gamle datter Galen.

Victoria er kone nummer fire, men dette ekteskapets varighet har slått de fire andre ekteskapene med god margin, spesielt har det overgått Hoppers åtte dagers ekteskap med Michelle Phllips. Hopper og Victoria har faktisk vært sammen i hele 18 år.

Så hva skjedde?

Ifølge venner av familien, har Hopper blitt mentalt ustabil som følge av de store mengdene medisiner han har inntatt under sykdommen.

- Det er virkelig en tragedie! Det tristeste av alt, er at alt dette handler om penger, og om hvem som skal arve hva. Dette handler om å få Victoria ut av testamentet, og bare det, forteller en venn av familien til Huffington Post.

Hopper har tre voksne barn, Marin, Henry og Ruthina, selv om det har blitt rapportert at han ikke har snakket med datteren Ruthina på flere år. Både Marin og Henry har bodd sammen med Dennis og Victoria i California, i flere år.

Dennis Hopper er skuespiller og regissør, og mest kjent for å ha medvirket i storfilmene "Rebel Without a Cause", "Speed" og "Easy Rider". Hopper er også kjent som kunstner og har stilt ut bildene sine blant annet på Museum of Contemporary Art i Los Angeles.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kjørt til sykehus i all hast