<strong>CRUISE-KONTROLL?:</strong> Konspirasjonsteoritekere spør seg om det er tilfeldig at alle de tre ekteskapene til Tom Cruise - med henholdsvis Katie Holmes, Nicole Kidman og Mimi Rogers, har tatt slutt året konene fylte 33...
CRUISE-KONTROLL?: Konspirasjonsteoritekere spør seg om det er tilfeldig at alle de tre ekteskapene til Tom Cruise - med henholdsvis Katie Holmes, Nicole Kidman og Mimi Rogers, har tatt slutt året konene fylte 33... Vis mer

Skiller seg hver gang kona blir 33

Alle ekteskapene til Tom Cruise har endt på samme måte.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nyheten om at filmstjerneparet Katie Holmes (33) og Tom Cruise (49) skal skilles, slo ned som en bombe i Hollywood fredag.

Men kanskje burde ikke bruddet komme som noen overraskelse. Selv om det skal ha vært Katie Holmes som først søkte om skilsmisse, påpeker nettsiden Radaronline.com at alle de tre ekteskapene til Cruise har tatt slutt det året kona fylte 33 år.

«Mission Impossible»-stjernens første kone Mimi Rogers (56) var 33 - seks år eldre enn Tom - da parets to år lange ekteskap brøt sammen i 1990.

Samme år giftet Cruise seg på nytt, med den da 23 år gamle skuespilleren Nicole Kidman (45). Ti år senere tok imidlertid også ekteskapet til «Moulin Rouge»- stjernen slutt.

Kidman - som har to barn med Tom Cruise - er i dag gift med countrystjernen Keith Urban.

Den foreløpig siste som har blitt rammet av «33-års forbannelsen» er altså Katie Holmes, som har datteren Suri (5) med Tom.

Flere medier hevder at det var hans forsøk på å kontrollere henne mest mulig som førte til bruddet.

Lørdag sa en kilde nær Katies foreldre at de følte de hadde fått datteren sin tilbake etter bruddet.

- De føler at de har fått datteren sin tilbake. Den viljesterke og selvstendige Kate, som nesten forsvant da hun var gift med Tom, sier kilden til Radaronline.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De har fått datteren sin tilbake

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer