Skiller seg fra sin kreftsyke kone

Hun fjernet brystene i mars, nå vil idrettsstjernen John Lackey skille seg.

BASEBALL-STJERNE: Lackey er pitcher på Boston Red Sox og får betalt nesten 100 millioner kroner i året for jobben. Foto: All Over Press
BASEBALL-STJERNE: Lackey er pitcher på Boston Red Sox og får betalt nesten 100 millioner kroner i året for jobben. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Baseball-stjernen John Lackey har søkt om skilsmisse fra kona Krista, som for tiden kjemper kampen mot brystkreften. Det melder TMZ.com.

Ifølge rettsdokumentene hevder Lackey at ekteskapet har blitt umulig å opprettholde på grunn av uenigheter eller personlighetskonflikter.

Paret giftet seg i november 2008.

Kilder hevder overfor nettstedet at Krista gjennomgikk en dobbel mastektomi, fjerning av brystene, i mars og mottok cellegiftbehandling så sent som i juni.

«John Lackey går for tiden gjennom en dypt personlig familiesituasjon, og det er ingen situasjon klubben synes er passende for en offentlig debatt», skriver Lackeys klubb, Boston Red Sox, i en pressemelding.

Lackey er en av de aller best bestalte spillerne i baseball, og signerte for to år siden en kontrakt på nesten en halv milliard kroner over fem år.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Løp for sin døde tante


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer