Skiller seg fra ektemannen etter 16 år

Skuespillerstjernen Melissa Gilbert har levert inn papirene.

SKILLES: TV-skuespillerne Melissa Gilbert og Bruce Boxleitner. Foto: All Over Press
SKILLES: TV-skuespillerne Melissa Gilbert og Bruce Boxleitner. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Om lag seks måneder etter separasjonen fra sin ektemann gjennom 16 år, Bruce Boxleitner (61), har skuespillerstjernen Melissa Gilbert (47) nå søkt om skilsmisse. Det skriver People.

I skilsmissepapirene til retten i Los Angeles oppgir Gilbert «uforsonelige uenigheter» som årsak til bruddet. Samtidig ber hun om felles foreldreansvar for deres sønn, Michael (15), som er oppkalt etter Gilberts medskuespiller i TV-serien «Huset på prærien», nemlig Michael Landon.

47-åringen ønsker heller ikke å betale ekteskapelig støtte til Boxleitner, som også er skuespiller. Det tidligere paret har totalt tre voksne sønner fra tidligere ekteskap.

Ektemannen Bruce Boxleitner er spesielt kjent for rollen som Luke i western-TV-serien «Familien Macahan», eller «I ville vesten» som den het da den ble sendt på NRK i 1982 og 1983. Boxleitner vant pikehjerter over hele verden gjennom rollen som nevøen til hovedkarakteren Zeb, spilt av norskættede James Arness.

Skilsmissepapirene ble levert den samme uka som Gilberts søster, Sara Gilbert, annonserte slutten på sitt forhold til Allison Adler. De to deler omsorgen for deres to barn.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ryggen din er brukket  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer