Cardi B:

Skiller seg fem måneder etter fødselen

Delte den overraskende nyheten på Instagram.

SKAL SKILLE SEG: Rappestjernen Cardi B og ektemannen Offset skal skille seg. Det kunngjorde Cardi B i en video på Instagram onsdag morgen. Her er paret på scenen sammen under KIIS FM's Jingle Ball 2018 nylig. Foto: NTB scanpix
SKAL SKILLE SEG: Rappestjernen Cardi B og ektemannen Offset skal skille seg. Det kunngjorde Cardi B i en video på Instagram onsdag morgen. Her er paret på scenen sammen under KIIS FM's Jingle Ball 2018 nylig. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske rapperen, Belcalis Almanzar, bedre kjent som Cardi B (26) kunngjorde onsdag morgen norsk tid at hun og ektemannen Offset (26), som egentlig heter Kiari Kendrell Cephus, skal skille seg.

Nyheten delte Cardi B i en video som hun publiserte på Instagram.

Paret giftet seg i all hemmelighet i fjor, og fikk datteren Kulture Kiari Cephu sammen i juli. I videoklippet forteller stjernen at hun og Offset har hatt problemer i ekteskapet over en lengre periode.

View this post on Instagram

There you go..peace and love

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

- Jeg har forsøkt å få det til å fungere med faren til barnet mitt en stund nå. Vi er gode venner og businesspartnere. Han er noen jeg alltid kan prate med og det er fortsatt mye kjærlighet mellom oss, men det har ikke fungert på lenge, forteller Cardi B åpenhjertig til følgerne sine i videoklippet.

Videre påpeker 26-åringen at det ikke er noen sin feil, men at paret bare har vokst fra hverandre.

BARN OG BRYLLUP: Stjerneparet både giftet seg og fikk barn i løpet av relativt kort tid, men nå ser det ut til at lykken har tatt slutt. Foto: NTB scanpix
BARN OG BRYLLUP: Stjerneparet både giftet seg og fikk barn i løpet av relativt kort tid, men nå ser det ut til at lykken har tatt slutt. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Vi er ikke sammen lenger.

Offset har selv lagt igjen en kommentar under videoen til kona, hvor han skriver:

- Du vant.

View this post on Instagram

Doctors visit with mom & Dad🎀🌸K

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

Avslørte giftermålet på sosiale medier

Det var i juni at Cardi B avslørte at hun og kjæresten Offset hadde giftet seg i skjul i september i fjor.

Det gjorde hun i et innlegg på Twitter der hun la ut et skjermbilde av en lengre tekst hun hadde skrevet i notatene på mobilen sin. Til bildet skrev hun følgende, som et stikk mot alle giftermål-ryktene som hadde svirret den siste tiden:

«Dette er grunnen til at jeg kalte albumet mitt «Invasion of Privacy», fordi de fleste vil gå langt for å finne ut ting om livet ditt».

26-åringen gikk ikke i detalj om hvordan bryllupet foregikk, annet enn at hun og kjæresten våknet opp en dag og bestemte seg for å gifte seg.

Artikkelen fortsetter under bildet.

VISTE BABYMAGEN: Cardi B deltok på den stjernespekkede Met-gallaen i New York i mai, et par måneder før fødselen. Foto: Reuters/ NTB scanpix
VISTE BABYMAGEN: Cardi B deltok på den stjernespekkede Met-gallaen i New York i mai, et par måneder før fødselen. Foto: Reuters/ NTB scanpix Vis mer

Likevel kan man finne små detaljer mellom linjene, og Harper's Bazaar laget en oversikt over hva som foregikk under det topphemmelige arrangementet - som fant sted 20. september i fjor.

Sikkert fordi bryllupet fant sted i all hemmelighet - og uten noen giftering, valgte Offset å komme med en svært offentlig kjærlighetserklæring til Cardi B i etterkant.

En måned etter at duoen ble gift, «fridde» Offset til kjæresten med en vakker ring under en konsert i Philadelphia. Om dette har 26-åringen skrevet følgende:

«Jeg setter pris på og elsker mannen min for at han ga meg det øyeblikket alle jenter drømmer om - da han gikk ned på kne og satte en ring på fingeren min».

VISTE FRAM MAGEN: Etter rapdronningen Cardi Bs innslag på «Saturday Night Live», har lykkeønskninger strømmet inn. Video: CNN Vis mer Vis mer

Ble arrestert etter fødselen

Kun noen dager etter at paret kunne glede seg over sitt første barn sammen brast lykken da Offset ble arrestert av politiet på vei hjem fra en konsert i juli.

Ifølge utenlandske medier, deriblant nettavisen USA today, ble rapperen siktet for besittelse av skytevåpen under prøveløslatelse og under en forbrytelse.

View this post on Instagram

Kulture Kiari Cephus 07/10/18🎀🌸 @offsetyrn

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

Ifølge flere utenlandske medier var Offset allerede på prøveløslatelse etter en lignende hendelse i 2015.

I etterkant delte Cardi B på sosiale medier at rapper-stjernen hadde kommet hjem igjen til sin daværende nyfødte datter og kone.

Instagram-story delte nemlig Cardi B en liten videosnutt av ektemannen med teksten «home», eller «hjemme» på norsk. Videre hevdet hun også at påstanden om at Offset allerede var i en prøveløslatelse er helt feil.

HJEMME: Cardi B delte på Instagram-story at ektemannen Offset endelig hadde kommet hjem etter arrestasjonen. Foto: Instagram
HJEMME: Cardi B delte på Instagram-story at ektemannen Offset endelig hadde kommet hjem etter arrestasjonen. Foto: Instagram Vis mer

- For ordens skyld, Offset er ikke på prøveløslatelse, skrev hun.

Arrestasjonen som fant sted utenfor Atlanta i slutten av juli ble noen tøffe timer for rapperen.

Ifølge advokaten hans, som uttalte seg til People, var hans nyfødte datter og Cardi B i tankene hans hele tiden.

- Han er bekymret, veldig bekymret for Cardi B, uttalte advokaten og la til:

- Selvfølgelig er hans nyfødte datter hans første prioritet, på lik linje med hans andre barn.

LES OGSÅ: Kjendisfesten endte i slåsskamp mellom rapperstjernene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer